آنچه باید در مورد رژیم غذایی گلیسمی بدانید

احتمالاً در مورد شاخص گلیسمی (GI) در غذاها شنیده اید و تعجب کرده اید که چگونه می توانند بر شما تأثیر بگذارند. افرادی که نگران این نوع شاخص هستند معمولاً کسانی هستند که به دلیل شرایطی مانند دیابت باید مراقب وزن یا رژیم غذایی خود باشند. این شاخص تعداد مرتبط با کربوهیدرات های خاص با توجه به سرعت تجزیه آنها در سیستم است. غذاهایی که به سرعت جذب سیستم می شوند، به سرعت به گلوکز تبدیل می شوند و قند بالایی دارند. مواردی که زمان بیشتری طول می کشد تا در سیستم تجزیه شوند از نظر GI پایین در نظر گرفته می شوند و برای کسانی که رژیم دارند یا دیابت دارند بهتر است.

شاخص گلیسمی پایین در غذاها را می توان در غذاهایی مانند ماهی های چرب، حبوبات و برخی سبزیجات یافت. پاستاها هم تا زمانی که ماکارونی گندم باشند کم هستند. هر غذایی که کمتر از ۵۰ باشد برای کسانی که رژیم غذایی GI دارند مفید است. غذاهایی که دارای این شاخص هستند، مانند آنهایی که قند زیاد، نان سفید، سیب زمینی و موز دارند، برای کسانی که رژیم غذایی با شاخص گلیسمی پایین دارند، انتخاب نامناسبی هستند.

برنج و برخی میوه ها از جمله غذاهای متوسط ​​برای این نوع شاخص هستند. برخی از برنج ها از نظر شاخص گلیسمی بالاتر از سایرین هستند.

منتقدان شاخص گلیسمی و رژیم غذایی بیان می‌کنند که غذاهایی که در رژیم غذایی با GI پایین مورد اعتراض قرار می‌گیرند برای افرادی که مراقب قند خود نیستند خوب است و نباید از آنها پرهیز کرد. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که هیچ تفاوتی برای نحوه پختن غذاها وجود ندارد، که می تواند تفاوت زیادی در رژیم غذایی ایجاد کند. بسیاری از کسانی که از GI انتقاد می کنند این کار را به دلیل نحوه استفاده از آن برای کاهش وزن به جای نحوه استفاده از آن برای کنترل دیابت انجام می دهند.

سریعترین رژیم لاغری