آیا پختن اسفناج / سبزیجات برگ دار در قابلمه از ارزش غذایی آنها می کاهد؟ : تغذیه


سلام دوستان،

من می دانم که پخت اسفناج با روشی مانند پخت می تواند ارزش غذایی آن را کاهش دهد. من فرض می کنم که این به این دلیل است که برخی از مواد مغذی به آب منتهی می شوند ، که تخلیه می شوند و مصرف نمی شوند.

من امروز دال درست کردم و مقدار کمی اسفناج اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه در قابلمه بجوشد. من فکر می کنم از آنجا که مایع و اسفناج در قابلمه می مانند ؛ ارزش غذایی تغییر چندانی نمی کند.

درست است؟ لطفا منو روشن کنید

Xx

دیدگاهتان را بنویسید