استفاده از لیمو برای درمان دیابت، سرطان، چاقی، فشار خون بالا، آنفولانزا، کم خونی، پوکی استخوان

لیمو که PH آن حدود ۲.۵ است، طعم ترش دارد که به کاهش خستگی و جذب مواد معدنی در بدن کمک می کند. به غیر از ویتامین C، لیمو دارای کلسیم، ویتامین B کمپلکس، ویتامین P و فیبر غذایی طبیعی است. در واقع می توان از لیمو برای درمان بیماری هایی مانند دیابت، سرطان، چاقی، فشار خون بالا، آنفولانزا، کم خونی و پوکی استخوان استفاده کرد.

دیابت

تعداد بیماران دیابتی اخیرا افزایش یافته است. برای افراد بالای ۴۰ سال، از هر ۱۰ بیمار یک بیمار دیابتی وجود دارد. حدود ۹۵ درصد از بیماران دیابتی دیابت نوع ۲ هستند. جدای از عامل ژنتیکی، عادات غذایی و ورزش ارتباط تنگاتنگی با هم دارند.

لیمو دارای ویتامین C و آنتی اکسیدانی است که از طریق کلاژن سازی به تقویت رگ های خونی کمک می کند و تمایل به افزایش سطح گلوکز خون در اثر استرس را کاهش می دهد.

سرطان

لیمو ماده ای دارد که می تواند به سرکوب رشد سلول های سرطانی کمک کند. معمولاً رشد سلول های سرطانی اغلب به دلیل وجود ماده ای است که به عنوان آغازگر عمل می کند و ویتامین C به عنوان سرکوب کننده این نوع آغازگر شناخته شده است. مصرف همزمان ویتامین C، ویتامین E و B-Carotene نتایج بسیار امیدوار کننده ای در مبارزه با سرطان خواهد داشت.

سایر اقدامات احتیاطی که در تلاش برای پیشگیری از سرطان باید مورد توجه قرار گیرد، مصرف مقدار زیادی سبزیجات و رژیم غذایی متعادل، پرهیز از غذاهای نگهدارنده یا غذاهای حاوی نمک و چربی بالا و کاهش مصرف الکل است.

چاقی

کلاژن حدود ۳۰ درصد از پروتئین بدن را تشکیل می دهد. ویتامین C یکی از اجزای سازنده کلاژن است. بنابراین، لیمو به ماهیچه‌ها کمک می‌کند تا سفت‌تر شوند و این برای سوزاندن کالری بیشتر از طریق نرخ متابولیسم بالاتر مورد نیاز است. وقتی گلوکز به انرژی تبدیل می شود، اسید لاکتیک را به عنوان محصول جانبی تولید می کند. اسید لاکتیک یکی از موادی است که باعث خستگی می شود. لیمو می تواند اسید لاکتیک را تجزیه کرده و به بهبودی بدن از خستگی کمک کند و آن را برای ورزش بیشتر آماده کند.

فشار خون بالا

در صورت عدم درمان، فشار خون بالا عوارضی مانند سکته مغزی و تصلب شرایین را ایجاد می کند. لیمو برای سرکوب فشار خون، تقویت عروق خونی و جلوگیری از فشار خون بالا و همچنین تصلب شرایین شناخته شده است. حتی برای کسانی که نگران فشار خون بالا هستند، لیمو می تواند برای کنترل فشار خون استفاده شود. به غیر از ویتامین C، محتوای پتاسیم موجود در لیمو به سرکوب فشار خون از بالا رفتن کمک می کند.

کم خونی

بیماران مبتلا به کم خونی اغلب با خستگی، شکستگی ناخن، آسم، از دست دادن اشتها و سرگیجه همراه هستند. لیمو باعث افزایش جذب آهن برای ساخت خون با کیفیت می شود و گردش خون را بهبود می بخشد که برای بیماران مبتلا به کم خونی مورد نیاز است.

آنفولانزا

بیش از ۹۰ درصد موارد آنفولانزا توسط ویروس از طریق هوای وارد شده از بینی و دهان ما ایجاد می شود. ویروس آنفولانزا مکان های سرد و خشک را دوست دارد. دلیل اینکه ما به آنفولانزا مبتلا می شویم بیشتر سرماخوردگی در مکان های سرد است، سپس با ماندن در مکان های خشک این وضعیت بدتر می شود زیرا ویروس از طریق بینی و دهان وارد بدن ما می شود. بنابراین، برای جلوگیری از آنفولانزا، باید بدن خود را گرم نگه داریم.

لیمو به ویژه در درمان مرحله اولیه آنفولانزا مفید است. ویتامین C موجود در لیمو بخشی از بلوک های سازنده کلاژن است که برای تقویت عروق خونی و مخاط لازم است. در هر ۱۰۰ گرم لیمو، حدود ۹۰ میلی گرم ویتامین C وجود دارد در حالی که از هر ۱۰۰ گرم پرتقال، ۳۵ میلی گرم ویتامین C وجود دارد. اثر ضد باکتریایی لیمو می تواند ساختار هسته ویروس را از بین ببرد و آن را از بین ببرد.

پوکی استخوان

استخوان ها با افزایش سن رشد می کنند و در سن ۲۰ تا ۳۰ سالگی به حداکثر جرم می رسند که سپس شروع به نزول می کنند. هورمون زنانه به انرژی بخشیدن به ویتامین D کمک می کند که به جذب کلسیم کمک می کند، بنابراین از شکننده شدن استخوان ها جلوگیری می کند. پس از یائسگی، مقدار هورمون زنانه کاهش می یابد و توده استخوانی به سرعت کاهش می یابد. ویتامین C به ساخت کلاژن کمک می کند که برای تشکیل استخوان های قوی و انعطاف پذیر مورد نیاز است. جذب کلسیم با وجود ویتامین C آسان تر است. یک نکته مهم که باید به خاطر بسپارید، جذب کلسیم از غذا فقط توسط استخوان ها با ورزش کافی قابل استفاده است. بدون ورزش، کلسیم از طریق ادرار و عرق از بدن دفع می شود.

سریعترین رژیم لاغری