اضافه بار انسولین – سر بالا!

انسولین هورمونی است که توسط بدن تولید می شود. برای سلامتی ضروری است. اما انسولین زیاد برای سلامتی و اهداف تناسب اندام مضر است. عملکرد انسولین این است که سطح قند خون شما را زمانی که بیش از حد بالا می‌رود، کاهش می‌دهد. بدون سطوح مناسب انسولین ممکن است دچار هیپرگلیسمی یا دیابت شوید.

اما انسولین بیش از حد اثرات منفی دارد:

o باعث ذخیره چربی می شود

o از چربی سوزی جلوگیری می کند

o اشتها و گرسنگی شما را افزایش می دهد

هر یک از این عوارض جانبی تلاش شما را برای داشتن سلامتی و شادابی از بین می برد.

با نظارت بر میزان کربوهیدرات هایی که مصرف می کنید از انسولین اضافی خودداری کنید. در بدن، غذاهای پر کربوهیدرات، گلوکز را تبدیل کرده و به سرعت وارد جریان خون می شوند. گلوکز در جریان خون باعث ترشح انسولین می شود و گلوکز می تواند باعث انسولین اضافی شود. انسولین گلوکز را از جریان خون شما خارج می کند. این عمل انسولین آزاد شدن چربی را برای انرژی قطع می کند. چربی ذخیره شده برای انرژی در دسترس نیست (چربی سوزی). انسولین ترویج می کند ذخیره چربی

انسولین اضافی نیز ترشح هورمون گلوکاگون را قطع می کند. گلوکاگون با مهار آنزیم های ذخیره کننده چربی باعث سوزاندن چربی می شود. در عوض، اسیدهای چرب را از ذخایر چربی بسیج می کند تا برای انرژی سوزانده شود.

مهم است که بدانید انسولین و گلوکاگون هورمون های جفتی هستند. این بدان معناست که وقتی انسولین بالا می رود، گلوکاگون سرکوب می شود. هنگامی که سطح انسولین کاهش می یابد، گلوکاگون افزایش می یابد. بنابراین حتی اگر پروتئین را در یک وعده غذایی پر کربوهیدرات بگنجانید، انسولین تولید شده توسط کربوهیدرات ها به بدن شما اجازه تولید مقدار کافی گلوکاگون را نمی دهد.

خوردن پروتئین خالص فقط مقداری گلوکز را افزایش می دهد. این اتفاق می افتد اگر شما یک را دنبال کنید کربوهیدرات کم رژیم غذایی یا یک رژیم معمولی با کربوهیدرات بالا. با این حال، در حالی که در رژیم غذایی کم کربوهیدرات، وعده غذایی پروتئین افزایش بسیار کمی در انسولین ایجاد می کند، اما افزایش قابل توجهی در گلوکاگون … شرایط عالی برای چربی سوزی!

از سوی دیگر، وعده غذایی پروتئین بر روی یک کربوهیدرات بالا رژیم غذایی افزایش زیادی در انسولین و فقط افزایش اندکی در گلوکاگون ایجاد می کند.

حقایق شگفت انگیز در مورد کربوهیدرات ها

چیزی به نام کربوهیدرات ضروری وجود ندارد. مصرف کربوهیدرات‌های ناگهانی می‌تواند بهترین نیت‌ها را خراب کند. اما این بدان معنا نیست که کربوهیدرات ها باید… یا می توان… همه با هم اجتناب کرد. مغز کربوهیدرات ها را برای سوخت ترجیح می دهد، زیرا آنها به راحتی به گلوکز تبدیل می شوند. می توان از آنها برای انرژی فوری استفاده کرد. اما این را بدانید… کربوهیدرات های هوشمند و کربوهیدرات های گنگ وجود دارند.

همه کربوهیدرات ها شبیه هم نیستند

کربوهیدرات های ساده و کربوهیدرات های پیچیده وجود دارد. هر دو اثر بسیار متفاوتی بر سطح قند خون و ترشح انسولین دارند. و خطرات ترشح بیش از حد انسولین در بدن را به خاطر بسپارید! “خب…تفاوت چیه؟” تو پرسیدی. خوب…

درکربوهیدرات های ساده قند هستند. مانند ماست، عسل و کلوچه های بدون چربی. کربوهیدرات های ساده به راحتی هضم می شوند و به سرعت وارد جریان خون می شوند و به ترشح انسولین سیگنال می دهند … بنابراین باعث مهار چربی سوزی می شود. قبل از فرار از درب باشگاه، یک موز بگیرید؟ قبل از اینکه بتوانید از دو پله بر روی پلکان بالا بروید، موز در جریان خون شما خواهد بود. اکنون شما انرژی راه پله را از موز دریافت می کنید و نه از ذخیره چربی.

درکربوهیدرات های پیچیده نشاسته مانند نان، سیب زمینی و برنج هستند. برخی از کربوهیدرات‌های پیچیده به آرامی هضم و جذب جریان خون می‌شوند و قند خون شما را در یک سطح ثابت نگه می‌دارند…هدف هم همین است! اما به خاطر داشته باشید… کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که مانند کربوهیدرات های ساده واکنش نشان می دهند. کربوهیدرات های پیچیده مانند سیب زمینی و نان گندم معمولی به سرعت وارد جریان خون می شوند زیرا بدن برای هضم این غذاها نیازی به انجام کارهای زیادی ندارد. بی خطرترین انتخاب کربوهیدرات هایی است که به آرامی وارد جریان خون می شوند … یعنی نحوه قرارگیری آنها در شاخص گلیسمی (GI).

شاخص گلیسمی (GI) چیست؟

از هر دیابتی در مورد شاخص گلیسمی بپرسید و مطمئن شوید که توضیح دقیق و مختصری دریافت خواهید کرد. شاخص گلیسمی (GI) برای بیماران دیابتی مهم است زیرا نشان دهنده افزایش سطح قند خون ناشی از خوردن کربوهیدرات های خاص است. شاخص گلیسمی سرعت تجزیه کربوهیدرات مصرفی در بدن و ورود به جریان خون را محاسبه می کند. کربوهیدرات‌های پایین‌تر از نظر شاخص بهتر هستند زیرا باعث افزایش قند خون نمی‌شوند. آنها به آرامی هضم و وارد می شوند و سطح قند خون را حفظ می کنند. این به بدن شما اجازه می دهد تا تمام مواد مغذی را به آرامی جذب کند. اینها کربوهیدرات های هوشمند هستند.

هرچه شاخص گلیسمی یک ماده غذایی بالاتر باشد، سریعتر وارد جریان خون می شود و سریعتر از توانایی چربی سوزی شما جلوگیری می کند. اینها کربوهیدرات های گنگ هستند. به یاد داشته باشید، فقط به این دلیل که یک کربوهیدرات پیچیده است به این معنی نیست که شاخص گلیسمی پایینی خواهد داشت. برخی از کربوهیدرات های پیچیده دارای گلیسمی بالایی هستند، مانند کیک برنج، نان سفید، جو دوسر و هویج. بنابراین کربوهیدرات ها را بر اساس نمره گلیسمی انتخاب کنید، نه بر اساس پیچیده یا ساده بودن آنها. دستیابی و حفظ متابولیسم قند خون مناسب برای یک عمر سلامتی عالی ضروری است.

سریعترین رژیم لاغری