برای کاهش وزن چه غذاهایی بخوریم

این روزها برای افرادی که مایل به کاهش وزن هستند رایج است که سؤالاتی در مورد میزان کالری دریافتی در روز بپرسند. واقعیت این است که باید بدانید چقدر وزن کم می‌کنید و چقدر سریع از دست می‌دهید به اضافه وزن شما و اینکه آیا از نظر متابولیک دچار مشکل هستید و نه به مقدار کالری که مصرف می‌کنید بستگی دارد.

کالری شمارش می شود اما آنها تنها راه حل برای کاهش وزن نیستند. همچنین به یاد داشته باشید که همانطور که یک شبه وزن خود را افزایش نداده اید، نمی توانید یک شبه وزن کم کنید. افرادی که رژیم می گیرند اغلب به دنبال راه های سریع و آسان برای کاهش وزن هستند و در عین حال نیازی به گرسنگی کشیدن یا انجام ورزش های شدید ندارند.

لازم نیست برای کاهش وزن خود گرسنه بمانید، فقط اگر بدانید چه غذاهایی بخورید و چگونه آنها را بخورید. اساساً شما باید غذاهایی بخورید که برای متابولیسم مناسب هستند، غذاهایی که کربوهیدرات هایی با شاخص گلیسمی پایین یا با شاخص گلیسمی پایین و متوسط ​​دارند.

غذاهایی که پروتئین بالایی دارند معمولاً کربوهیدرات کمی دارند و همچنین دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند مانند تخم مرغ، مرغ، بوقلمون، شتر مرغ، انواع ماهی، گوشت قرمز. برای از بین بردن چربی، مطمئن شوید که برش های گوشت بدون چربی را انتخاب کنید یا پوست مرغ را جدا کنید. محصولات سویا مانند توفو، شیر سویا، ماست سویا، برگر سویا، پودر سویا.

سبزیجات و سبزیجات سالاد به طور طبیعی کربوهیدرات و چربی کمی دارند و مواد معدنی، فیبر و ویتامین بالایی دارند. اگر سبزی را به صورت خام می خورید، شاخص گلیسمی کمتری نسبت به زمانی که آن را پخته می خورید، دارد و آنتی اکسیدان و ویتامین بیشتری دارد.

سبزیجات نشاسته ای نیز دارای GI پایین تا متوسط ​​هستند، اما توجه داشته باشید که سیب زمینی سفید دارای GI نسبتاً بالایی است. یام، سیب زمینی شیرین و ریشه تارو دارای کربوهیدرات های زیادی هستند که تصفیه نشده و حاوی مقدار زیادی فیبر هستند.

نان و پاستا معمولاً دارای GI متوسط ​​تا بالا هستند، اما آنهایی که بالاترین GI را دارند شامل نان شیرینی، تورتیلا، نان سفید، نان پیتا هستند و باید از آن آگاه باشند. مراقب نان با ۶ تا ۸ گرم فیبر در هر برش بزرگ و ۴ گرم در هر برش کوچک باشید که حاوی آرد تصفیه شده، شکر یا عسل نباشد.

اکثر غلات ساده خشک یا پخته دارای GI متوسط ​​هستند. شما باید مراقب افرادی باشید که GI پایینی دارند مانند بلغور جو دوسر. کراکرها عموماً دارای GI بالایی هستند، حتی اگر غلات کامل باشند، به این دلیل است که آنها از دانه های ریز آسیاب شده ساخته شده اند که GI را افزایش می دهد. برنج قهوه ای دارای GI بالایی است اما به دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامین ها همچنان بهتر از برنج سفید است.

میوه‌ها عموماً GI متوسطی دارند و اگرچه قند بالایی دارند، اما بیشتر آن‌ها به شکل فروکتوز هستند که به گلوکز تبدیل نمی‌شوند. آنها همچنین دارای فیبر بالایی هستند. از موز رسیده پرهیز کنید زیرا GI بالایی نسبت به موز نارس دارد زیرا نشاسته موجود در آن به قند تبدیل می شود. به راحتی از میوه هایی با GI بالا مانند آناناس، انبه و خربزه استفاده کنید. در عوض به سراغ سیب بروید.

هنگامی که متوجه شدید که چه غذاهایی برای شاخص گلیسمی بالا ایجاد می کنند، شروع به خوردن عاقلانه تری خواهید کرد و در تلاش برای کاهش وزن خود به خطر نیفتید. اگر اضافه وزن دارید، هنوز باید با پزشک خود در مورد وضعیت سلامت کلی و وزن خود مشورت کنید و راهنمایی های مناسب دریافت کنید.

سریعترین رژیم لاغری