تاکو مرغ پخته شده – وعده های غذایی مغذی


دستور پخت تاکو مرغ پخته شده یک دستور پخت نیمه آهسته، نیمی در فر است، اما ۱۰۰% خوشمزه، آسان و مناسب خانواده است!

این پست توسط جنرال میلز حمایت می شود، اما همه نظرات مربوط به من است.

تاکوی مرغ پخته شده شما را وادار می کند که هر شب از هفته “تاکو سه شنبه” را اعلام کنید. تاکو یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده من است و من همیشه خوشحالم که غذایی درست می کنم که همه از آن لذت ببرند. تاکوی مرغ پخته بخشی از آن تاکوی ترد و بخشی دیگر نرم است که برای یک مهمانی شلوغ یا معمولی عالی است! با تشکر از ال پاسو قدیمی، ما می توانیم از تاکو سه شنبه لذت ببریم!

اگر شما هم مثل من هستید و آشپزی در تابستان را کمی چالش برانگیز می دانید، این غذای آرام پز را دوست خواهید داشت که قبل از وقت شام شما را یک قدم جلوتر از بازی می برد. من توانستم همه اینها را در فروشگاه محلی والمارت پیدا کنم و به لطف خدمات تحویل خواربار آنلاین آنها، در زمان زیادی صرفه جویی کردم!

این تاکوهای مرغ پخته شده احتمالاً در چرخش شما عادی خواهند شد، به خصوص اگر هوس غذای مکزیکی داشته باشید! خانواده شما عاشق این شام هفتگی مفرح و آسان با مرغ و چند غذای اصلی خواهند بود.

و چیزی که من در مورد بخش آرام پز این غذا دوست دارم این است که شما فقط به دو ساعت زمان نیاز دارید. هیچ چیز بدتر از این نیست که یک دستور غذا را خیلی دیر تهیه کنید تا متوجه شوید که به ۸ ساعت زمان آهسته پز نیاز دارید.

مرغ خرد شده آرام پز

برای این تاکوها، مرغ را داخل آرام پز بیندازید، چند ساعت به استخر بزنید و با یک برنامه شام ​​ساده برگردید! پس از آماده شدن مرغ، می توانید به سرعت تاکوهای مرغ خوشمزه را جمع آوری کرده و بپزید.

مرغ خرد شده آرام پز

من از تاکوهای ترد از ال پاسو قدیمی و لوبیاهای سنتی که دوباره پخته شده اند استفاده کرده ام، که هر دوی آنها در خانه ما جزء اصلی هستند. بچه های من می توانند در مورد کنسرو لوبیا حساس باشند، اما آنها موافق هستند.

اگر غذا را می خورید و مرغ را از قبل درست می کنید، روش ماهیتابه ای نیز وجود دارد!

ماهیتابه مرغ و لوبیا رنده شده

من دوست دارم که فیلینگ فقط چند دقیقه طول می کشد تا جمع شود و بقیه با هم جمع شوند، بپزند و منتظر بمانند.

تاکو مرغ پخته شده

پوسته‌های تاکوی قدیمی El Paso stand n’ stuff برای بچه‌ها عالی هستند زیرا می‌توانند تاکوی خود را بدون ریختن محتویات آن تنظیم کنند. می‌توانید آن‌ها را در Walmart تهیه کنید (من جعبه‌های اضافی را برای یک شام آماده می‌کنم)، و همچنین پوسته‌های معمولی تاکو که در این دستور غذا نیز عالی عمل می‌کنند.

تاکو مرغ پخته شده با چاشنی

هر دو بدون گلوتن هستند و برای تاکوهای ترد، تاکوهای پخته شده یا حتی دیپر عالی هستند (مخصوصاً وقتی چیپس تورتیلا تمام شده باشد). آنها برای اهداف سنتی و غیر سنتی عالی کار می کنند!

نکاتی برای تهیه تاکو مرغ کبابی:

  • استفاده کنید Stand ‘N Stuff اگه میتونی. پر کردن را آسان تر می کند، اما اگر نتوانستید آنها را پیدا کنید نگران نباشید.
  • در مورد پنیر کوتاهی نکنید! پنیر ذوب شده با فیلینگ تاکو را بسیار خوشمزه می کند. بهترین مخلوط پنیر مکزیکی از جمله چدار و مونتری جک.
  • مراقب سس گوجه فرنگی به سبک مکزیکی باشید. آنها را می توان در نزدیکی محصولات کنسرو شده گوجه فرنگی معمولی یا نزدیک غذاهای مکزیکی (کراست تاکو، سس تند) یافت. اگر آن را پیدا نکردید، می توانید سس گوجه فرنگی معمولی یا چند گوجه فرنگی خرد شده را جایگزین کنید.
  • اگر می خواهید ترد بیشتری داشته باشید، کراست را از قبل به مدت ۵ دقیقه بپزید. من آنها را به روشی که دستور را نوشتم دوست دارم، اما ته آن کمی شل می ماند و به نظرم خوشمزه است. اگر می خواهید آسیاب بیشتری داشته باشید، این مرحله را نیز وارد کنید.
  • یک نوار اضافی بسازید. اجازه دهید مهمانان شما تاکوهای خود را به روشی که دوست دارند تمام کنند!

تاکو مرغ پخته شده با چاشنی

وقتی این تاکوهای مرغ با صدف های دریایی پر می شوند، فقط چیزهای خوشمزه ای وجود دارد – آنها کاملاً ترد نیستند و کاملاً نرم نیستند، اما در این بین عالی هستند. پس از پخت، می توانید آن را همانطور که هست بخورید یا آن را با تاکوهای مورد علاقه خود سفارشی کنید. برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از:

  • کاهو خرد شده
  • گوجه فرنگیها
  • گشنیز خرد شده
  • گواکامول
  • خامه ترش
  • هالاپینو ترشی
  • سالسا

امیدوارم بتوانید این دستور غذا را به راه حل های ساده خود برای شب های شام خانوادگی و همچنین سایر دستور العمل های آسان مانند تاکوی ترد گوشت گاو اضافه کنید. از تاکوهای خانه مان سیر نمی شویم!

#Walmart #PartyWithElPaso #PassMetheOldElPaso #OleForOldElPaso #Walmart

تاکو مرغ پخته شده

نویسنده:

خدمت: ۱۲

عناصر

  • ۲ سینه مرغ (~ ۱.۵ پوند)
  • ½ فنجان آب مرغ کم سدیم
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ بسته ۱۶ اونسی لوبیا کلاسیک جوان شده ال پاسو
  • ۱ فنجان سس گوجه فرنگی کنسرو شده مکزیکی (شما اغلب می توانید آن را در نزدیکی پوسته های تاکو پیدا کنید)
  • ۱ ۴ اونس می تواند در فلفل سبز خرد شده (اختیاری) آبکش شود
  • ۱۰-۱۵ پوسته قدیمی ال پاسو تاکو
  • ۱ ½ فنجان پنیر رنده شده (من مخلوط مکزیکی را دوست دارم)
  • رویه های اختیاری: کاهو رنده شده، گوجه فرنگی خرد شده، گواکامول، گشنیز خرد شده، خامه ترش، سس.

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه کوچک فلفل دلمه ای، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و نمک را با هم مخلوط کنید. بنشین کنار.
  2. سینه های مرغ را در آرام پز قرار دهید. آب گوشت و ادویه را به مرغ اضافه کنید. درب آرام پز را بگذارید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت زیاد بپزد.
  3. هنگامی که برای تهیه تاکو آماده شدید، از دو چنگال برای خرد کردن مرغ استفاده کنید. سپس آب گوشت را از آرام پز خارج کرده و در قوطی لوبیا، سس گوجه فرنگی و فلفل سبز بریزید. پس از ترکیب، می توانید آنها را کم یا گرم بگذارید تا آماده پخت تاکو شوند. می‌خواهید همه مواد را گرم کنید (اگر مرغ از قبل آماده است و می‌خواهید بقیه مواد قیمه را گرم کنید، می‌توانید این مرحله را در ماهیتابه هم انجام دهید).
  4. فر را با دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید. پوست را در یک ظرف فر ۹*۱۳ جدا کنید. مقداری از فیلینگ مرغ و لوبیا را در هر پوسته بریزید (بسته به میزان پر کردن و اندازه پوسته برای ۱۰ تا ۱۵ عدد کافی خواهید داشت).
  5. روی هر تاکو پنیر مکزیکی رنده شده بپوشانید و ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای روشن و پنیر ذوب شوند، بپزید.
  6. از فر خارج کرده و با لایه های مختلف تاکو سرو کنید.

۳.۲.۲۹۲۵

تاکو مرغ پخته شده

امضا