خطر ترکیب قهوه و کربوهیدرات ها

مطمئناً قبلاً شنیده اید که بهتر است سعی کنید اکثر کربوهیدرات های روزانه خود را زودتر دریافت کنید. بسیاری از ما در وعده صبحانه یک وعده غذایی سفت و پر کربوهیدرات می خوریم. با این اجازه بدهید یک نکته را بگویم … از آن فنجان قهوه صبحگاهی خودداری کنید! البته مگر اینکه De-Caf باشد!

حالا اگر شما هم مثل من هستید میپرسید…چرا؟…چرا؟ چگونه می توانم بدون بیدار شدن صبحگاهی بروم، درست است؟

بسیار خوب، توصیه شده است که بیشترین مقدار کربوهیدرات خود را در صبحانه بخورید زیرا تحمل گلوکز و حساسیت به انسولین خون در ساعات اولیه روز بیشتر است. صبح ها زمانی از روز است که بدن برای کنترل کربوهیدرات ها مجهزتر است و هر چه روز می گذرد این توانایی کاهش می یابد. به نظر می رسد قهوه (کافئین دار) تأثیر منفی حاد بر تحمل گلوکز بدن و پردازش حساسیت به انسولین کربوهیدرات ها در صبح دارد و منطقاً در اواخر روز ضعیف می شود.

مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده است که در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم:

“مقاومت به کافئین و انسولین

۱۴ نوامبر ۲۰۱۰… در یک مطالعه “مجله تغذیه بریتانیا” در سال ۲۰۱۰ مشخص شد که کافئین حساسیت انسولین را در پاسخ به یک وعده غذایی پر کربوهیدرات کاهش می دهد. به شرکت کنندگان ۵ میلی گرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، همراه با یک غلات با قند بالا و سه ساعت بعد تست تحمل گلوکز خوراکی ۷۵ گرم گلوکز داده شد. گروهی که کافئین مصرف کرده بودند، گلوکز خون و سطوح انسولین بالاتری نسبت به گروه های کنترلی که نوشیدنی یا آب بدون کافئین مصرف می کردند، نشان دادند. محققان به این نتیجه رسیدند که کافئین در مدیریت سطح انسولین و گلوکز خون در حضور غذاهای با شاخص گلیسمی بالا مفید است. بیشتر بخوانید: http://www.livestrong.com/article/306817-caffeine-insulin-resistance/#ixzz1W9iNTCe8″

“بر مقاومت به انسولین کافئین تاثیر می گذارد؟

مجله تحقیقات کافئین

مارس ۲۰۱۱ … “کافئین و قهوه

می تواند تنظیم گلوکز را مختل کند…تحقیق جدید نشان می دهد که نوشیدنی های قهوه و کافئین می توانند سطح گلوکز خون را دو برابر کنند و خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش دهند… یک مطالعه کاملاً جدید که در مجله تحقیقات کافئین منتشر شده است، خطرات سلامتی نوشیدن قهوه و کافئین را نشان می دهد. . http://www.all-about-beating-diabetes.com/caffeine-insulin-resistance-affect.html “

این نشان می دهد که اگر یک وعده غذایی با شاخص گلیسمی بالا یا حتی پایین مانند غلات پر قند یا محصولات آرد سفید فرآوری شده با قهوه کافئین دار (یا نوشیدنی انرژی زا) مصرف می کنید، می توانید به میزان قابل توجهی به توانایی بدن خود برای مدیریت گلوکز خون و حساسیت به انسولین در مقایسه با به جای آن یک قهوه یا نوشیدنی بدون کافئین بخورید.

پیشنهاد می شود که مصرف نوشیدنی های کافئین دار به طور کلی در صورت عدم مصرف مقادیر زیاد یا سخاوتمندانه کربوهیدرات بهتر است. بنابراین می توانید صبح ها با صبحانه مورد علاقه خود به کافئین بدون کافئین تغییر دهید. همچنین، در بسیاری از مقالات خوانده شده پیشنهاد شده است که هنگام تمرین یک نوشیدنی کربوهیدرات برای بهبودی نباید همراه با افزایش کافئین مصرف شود. کاهش مصرف قندها و غذاهای بسیار فرآوری شده نیز در دراز مدت برای شما بهتر است.

آدرین ساندرز © آگوست ۲۰۱۱

سریعترین رژیم لاغری