خواص غده؛ ۸ خاصیت فوق العاده پسته برای سلامت پوست، مو و بدن!


پسته دارای خاصیت گرم و خشک است. بنابراین بیشتر در فصول سرد سال استفاده می شود. این ماده غذایی سرشار از ترکیبات غذایی و ویتامین ها است، بنابراین برای درمان بیماری های مختلف به ویژه بیماری های التهابی مانند روماتوئید و درد مفاصل موثر است. از این میوه برای درمان زخم ها نیز استفاده می شود. دانه این میوه ارگانیک و سرشار از اسیدهای آمینه است. ما در این مقاله از خواص غده یا در مورد پسته برای سلامت بدن صحبت می کنیم.

مقاله مرتبط: فواید پسته: ۱۰ فواید شگفت انگیز پسته برای سلامت بدن

خواص پسته

ریشه خواص زیادی دارد. پسته کوهی سرشار از مواد مغذی است که خواص آن تقریباً برتر از پسته معمولی است. این میوه طعم لذیذی دارد. بنابراین از عصاره پسته برای رفع طعم تلخ و بد مزه برخی داروها استفاده می شود. این میوه سالهاست که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. مهم ترین اجزای غده شامل اسیدهای چرب غیر اشباع، فیتواسترول ها، توکوفرول ها، فنل ها و کاروتنوئیدها می باشد. همچنین این میوه سرشار از ویتامین های A، E، B و D است.

۱. خواص ضد میکروبی غده

استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها باعث می شود باکتری ها نسبت به این داروها مقاوم شوند. به همین دلیل تاثیر آنتی بیوتیک ها روز به روز کاهش می یابد. اما می توانید با برخی از گیاهانی که خاصیت ضد میکروبی دارند، میکروب ها را از بین ببرید. این گیاهان جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها هستند. پسته دارای اثرات ضد باکتریایی قوی علیه برخی باکتری ها است. به عنوان مثال، عصاره غده می تواند با باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و کلستریدیوم اسپوروژنز که اغلب باعث مسمومیت غذایی و التهاب دستگاه گوارش در انسان می شوند، مبارزه کند.

مقاله مرتبط: ۱۷ خاصیت باورنکردنی آب تمر هندی برای سلامتی

۲. تقویت سیستم ایمنی از خواص غده

اسید اولئیک موجود در ریشه باعث افزایش تولید گلبول های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. خواص آنتی اکسیدانی اسید اولئیک موجود در ریشه به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر و کاهش آسیب های ناشی از اکسیدان ها کمک می کند. اگر می خواهید از بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید و اختلالات خودایمنی مانند فیبرومیالژیا پیشگیری کنید، از سبزیجات ریشه دار استفاده کنید.

۳. کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی

روغن پسته سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع است. طبق تحقیقات، مصرف خوراکی روغن یا میوه پسته وحشی باعث افزایش کلسترول HDL و کاهش کلسترول LDL در خون می شود. همچنین ممکن است در کاهش بروز آترواسکلروز و بیماری های قلبی عروقی موثر باشد.

مقاله مرتبط: منابع طبیعی ضد التهابی; ۴ ماده غذایی ضد التهابی که از سلامت بدن محافظت می کنند

۴. کاهش دهنده قند خون با خواص آنتی اکسیدانی بالا

عصاره ریشه و میوه آن تأثیر مثبتی بر کنترل سطح قند خون بیماران دیابتی دارد. همچنین با توجه به اطلاعات موجود در مورد فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره مغز، این میوه تاثیر زیادی بر بدن دارد.

۵. درمان زخم پا در بیماران دیابتی.

گاهی اوقات پای برخی افراد دیابتی تحریک شده و عفونی می شود. این زخم می تواند به یک مشکل بزرگ در مراقبت از بیماران دیابتی تبدیل شود و به دلیل عفونت شدید یا ایسکمی محیطی در ناحیه پا منجر به قطع عضو شود. رایج ترین روش های درمان زخم پای دیابتی شامل کنترل قند خون، درمان آنتی بیوتیکی، کاهش فشار مکانیکی و پانسمان است. اثرات ضد میکروبی، ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی گیاه غده از رشد باکتری در زخم های پای شما جلوگیری می کند. این روش درمانی زمان بهبودی و بستری شدن در بیمارستان را برای افراد بیمار کاهش می دهد.

لینک مرتبط: آجیل سوپرفود جدید; ۱۰ آجیل فوق العاده که باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید

۶. درمان درد مفاصل

روغن گشنیز برای استفاده موضعی نیز مناسب است. اگر از درد مفاصل و عضله رنج می برید یا اگر دیسک کمر دارید از این روغن استفاده کنید.

۷. سلامت مو با روغن ذرت

این روغن برای درمان موهای آسیب دیده و ترمیم آن بسیار عالی است. اگر موهای شما نیز نیاز به ترمیم دارند، می توانید از روغن بنه برای ماساژ پوست سر و موهای خود استفاده کنید. پس از چند ساعت موهای خود را با مواد شوینده مناسب بشویید. به دلیل طبع گرم این روغن، ممکن است پوست سر شما پس از استفاده از آن جوش، قرمز و خارش داشته باشد.

لینک مرتبط: ۵ غذای موجود برای بهبود باکتری های روده

۸. درمان لک های پوستی

استفاده منظم از روغن پسته یا روغن پسته بر روی صورت باعث التیام سوختگی و بهبود لک های ناشی از جای جوش، زخم و سوختگی روی پوست می شود. از نظر طب سنتی مالیدن روغن بنه روی محل ماه گرفتگی به مدت ۴ ماه باعث از بین رفتن و روشن شدن پوست می شود.