ابتلا به دیابت یک وضعیت بسیار نامطلوب به نظر می رسد، زیرا نظم و انضباط دقیق و اصلاح سبک زندگی لازم است. همانطور که تعریف شد، دیابت شیرین یک اختلال متابولیک مزمن در سیستم غدد درون ریز است که شامل تولید و تامین ناکافی انسولین، مقاومت به انسولین یا هر دو است. تظاهرات اصلی دیابت قندی هیپرگلیسمی یا گلوکز اضافی در خون است.
برای اینکه فرد بتواند بدون فشار قند خون یا دیابت به فعالیت های روزانه خود ادامه دهد، باید همیشه مطمئن شود که قند خونش در حد طبیعی است. با این حال، یک فرد دیابتی متأسفانه مجبور است فعالیت های خود را محدود کند، به ویژه مصرف غذا. اینجاست که دستورالعمل های رژیم دیابت شیرین (DM) بسیار مهم می شود. اساساً پاسخی به رایج ترین سؤالی که افراد مستعد ژنتیکی می پرسند، “اگر دیابتی دارم از چه غذاهایی پرهیز کنم” دارد؟
تدوین یا تحقیق بر روی دستورالعمل های رژیم غذایی دیابتی یکی از موثرترین و راحت ترین رویکردها در مدیریت دیابت است. جدای از منوی پیشنهادی و پیشنهادی، بهتر است سوالات متداول مرتبط و قابل توجهی مانند ” چه چیزی را جایگزین شکر کنم؟ یا “اگر دیابتی هستم از چه غذاهایی پرهیز کنم؟”. بیماران دیابتی دارای قند خون بیش از حد هستند، بنابراین باید از خوردن غذاهایی که دارای قند یا گلوکز بالا هستند کاملاً خودداری شود. همچنین کربوهیدراتهای پیچیده مانند برنج پس از هضم شیمیایی به قندهای ساده تجزیه میشوند، بنابراین باید از مصرف آنها نیز اجتناب شود. به عبارت دیگر، هر چیزی که به طور طبیعی شیرین است نباید توسط دیابتی ها بخورد. گاهی اوقات می توان از شیرین کننده های مصنوعی به عنوان جایگزین قند استفاده کرد.