در "بالا" و "نزول" از فهرست شاخص غذایی گلیسمی

این مقدمه ای است که به شما یک طرح کلی از فهرست شاخص غذایی گلیسمی ارائه می دهد. در اینجا مروری بر این است که کدام غذاها از نظر شاخص بالا و کدام غذاها پایین هستند.

تقریباً همه میوه ها قند گلوکز دارند که قندی آهسته حرکت می کند. تقریباً همه میوه ها از نظر شاخص پایین هستند به استثنای موز و میوه های خشک. تقریباً همه سبزیجاتی که سرشار از فیبر هستند، به استثنای هویج و ذرت، شاخص کمی دارند. نان سفید و سیب زمینی بالاترین رتبه را در بین تمام غذاهای این شاخص دارند. نشاسته و پاستا نیز در شاخص GI نسبتاً بالا هستند.

خوردن مداوم غذاهای با GI بالا نه تنها باعث می شود که شما بیشتر غذا بخورید و در نهایت وزن اضافه کنید، بلکه باعث اضافه بار و سردرگمی سیستم شما می شود.

وقتی غذاهای با GI بالا می خورید، بدن شما مقدار زیادی انسولین در پاسخ به گلوکزی که اکنون در سیستم شما وجود دارد تولید می کند. برای گلوکز شما دشوار است که بدون همراهی انسولین به هر نقطه از بدن شما برسد.

گلوکز سوختی است که بدن ما از آن به عنوان منبع انرژی برای برآوردن نیازهایی که برای حرکت، تنفس، پمپاژ خون در رگ‌ها و قدرت مغز دارد، استفاده می‌کند. مغز بزرگترین مصرف کننده انرژی است.

گلوکز در غذایی که می‌خوریم یافت می‌شود، اما غذا معمولاً آن را به روشی متفاوت از آنچه می‌توانیم استفاده کنیم ذخیره می‌کند، به همین دلیل است که ما قبل از اینکه بتوانیم واقعاً از آن استفاده کنیم، آن را «فرآوری» یا «هضم» می‌کنیم. بدن ما گلوکز را پس از تبدیل آن به چربی ذخیره می کند.

چربی موجود در بدن چیزی نیست جز ذخایر انرژی که بدن هیچ فایده ای از آن ندارد.

به همین دلیل است که دیابت نوع ۲ تمایل به چاق شدن دارد. از آنجایی که انسولین در بدن آنها آنطور که باید کار نمی کند، بدن انرژی اضافی را با تبدیل آن به سلول های چربی برای استفاده بعدی ذخیره می کند.

وقتی بدن شما انسولین کافی تولید نمی کند، سلول ها نمی توانند از گلوکز استفاده کنند. از آنجایی که گلوکز نمی تواند مورد استفاده قرار گیرد، فقط در سیستم پرسه می زند، وضعیت مناسبی را برای ابتلا به دیابت ایجاد می کند.

از آنجایی که ما فراز و نشیب های GI را درک می کنیم، منطقی است که فقط از غذاهایی که شاخص پایینی دارند استفاده کنیم. از آنجایی که بیشتر غذاهای با شاخص پایین فیبری هستند، در سیستم شما کندتر هضم می شوند و عملکرد صحیح گلوکز را آسان تر می کنند.

چیزی که بیشتر مردم در مورد بدن خود نمی دانند این است که واقعاً چگونه کار می کند. ما مانند کودکانی هستیم که فکر می کنند درک آن خیلی سخت است و پزشکان برای همین هستند.

بنابراین، برای اینکه درک آن آسان شود، بدن خود را طوری در نظر بگیرید که گویی یک ماشین بسیار خوب طراحی شده است. وقتی مخزن فقط ۲۰ گالن گاز داشته باشد، ۴۰ گالن گاز در مخزن نمی ریزید. اگر به هر حال ۲۰ گالن اضافی را می خواهید، باید آن را در جایی ذخیره کنید.

وقتی نوع غذای اشتباهی می خوریم، تقریباً این همان کاری است که انجام می دهیم. بنابراین، بدن “گاز” اضافی را که به عنوان چربی می بینیم ذخیره می کند.

اگر از فهرست شاخص غذایی گلیسمی مانند لیست خرید استفاده کنید و از غذاهایی که ۵۵ بر شاخص کمتر هستند استفاده کنید، بسیار سالم تر خواهید شد و بدن شما بسیار شادتر خواهد شد.

به خودت لطفی کن شک نکنید، اما همین الان بروید و شاخص گلیسمی را بگیرید. شاخص گلیسمی را مانند کتاب مقدس بسازید. آن را تا سه راهی دنبال کنید و دوباره سالم شوید.

اینجا برای سلامتی و شادی است.

سریعترین رژیم لاغری