دستور تهیه هندی مرغ بنگالی خوشمزه


این دستور غذای ساده و خوشمزه مرغ بنگالی به سبک دابا است. اگر عاشق غذای دسی هستید و می‌خواهید یک غذای سریع و آسان درست کنید، حتماً می‌خواهید این دستور پخت بنگالی مرغ دست‌ساز را امتحان کنید. این دستور العمل های ساده برای شام را دوست خواهید داشت زیرا آنقدر خوشمزه و داغ هستند که گرما دهان شما را آب می کند. این دستور پخت غذای سنتی دسی را با مواد ساده ای که در هر فروشگاه مواد غذایی یافت می شود نشان می دهد. آنها همچنین از ادویه های معمولی استفاده می کنند که معمولاً در اکثر فروشگاه ها وجود دارد که این کار را حتی آسان تر می کند. این یک غذای سنتی بنگالی است که تنوع زیادی در مواد و فرآیند دارد. رایج ترین مواد تشکیل دهنده مرغ، ماست، پودر زردچوبه، پودر گارام ماسالا، دانه زیره، خمیر زنجبیل، سیر و فلفل هندی با ادویه متوسط ​​است.

مواد تشکیل دهنده دستور غذا


  • پیاز (۳۰۰ گرم)
  • فلفل سبز تند (۱۰۰ گرم)
  • زنجبیل (۱۰۰ گرم)
  • گشنیز (۵۰ گرم)
  • گوجه فرنگی (۲۰۰ گرم)
  • سیر (۱۰۰ گرم)
  • روغن پخت و پز (۲۰۰ میلی لیتر)
  • مرغ بدون استخوان (۱ کیلوگرم)
  • نمک (۱ قاشق غذاخوری)
  • گشنیز (۵۰ گرم)
  • گوجه فرنگی (۲۰۰ گرم)
  • سیر (۱۰۰ گرم)
  • روغن پخت و پز (۲۰۰ میلی لیتر)
  • مرغ بدون استخوان (۱ کیلوگرم)

طرز تهیه طرز تهیه مرغ بنگالی گام به گام:


۱

مقداری آب به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز، گوجه فرنگی، سیر، زنجبیل و چیلی سبز را اضافه کنید.

برای مرحله ۱ ویدیو را در ساعت ۰۰:۲۲ تماشا کنید


ویدیو را در ساعت ۰۰:۳۲ برای مرحله ۲ تماشا کنید


۳

همه مواد را در مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید.

ویدیو را در ساعت ۰۰:۴۵ برای مرحله ۳ تماشا کنید


۴

روغن را در قابلمه ای گرم کنید و مرغ را به آن اضافه کنید.

ویدیو را در ساعت ۰۰:۵۹ برای مرحله ۴ تماشا کنید


۵

مرغ را به مدت ۵ دقیقه بپزید.

ویدیو را در ساعت ۰۱:۰۷ برای مرحله -۵ تماشا کنید


۶

نمک را اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه بپزید.

ویدیو را در ساعت ۰۱:۱۳ برای مرحله ۶ تماشا کنید


۷

رب مخلوط شده را به مرغ اضافه کنید.

ویدیو را در ساعت ۰۱:۲۷ برای مرحله ۷ تماشا کنید


۸

پودر فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و ۹ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

ویدیو را در ساعت ۰۱:۴۰ برای مرحله -۸ تماشا کنید


۹

ماست و کره را اضافه کنید و خوب بپزید.

ویدیو را در ساعت ۰۲:۰۷ برای مرحله ۹ تماشا کنید


۱۰

۴-۵ فلفل قرمز کامل، پودر زیره و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه تفت دهید.

ویدیو را در ساعت ۰۲:۲۱ برای مرحله ۱۰ تماشا کنید


۱۱

خامه تازه و گشنیز تازه را اضافه کنید.

ویدیو را در ساعت ۰۲:۳۷ برای مرحله ۱۱ تماشا کنید


۱۲

بپزید تا روغن جدا شود.

ویدیو را در ساعت ۰۲:۴۳ برای مرحله ۱۲ تماشا کنید


۱۳

مخلوط را به ظرف سرو بریزید و با زنجبیل، فلفل سبز، بادام و تخم مرغ آب پز تزیین کنید.

ویدیو را در ساعت ۰۲:۵۷ برای مرحله ۱۳ تماشا کنید


ممنون از ملاحظه تان


در کانال یوتیوب ما مشترک شوید نمایش مواد غذایی برای دستور العمل های سالم تر.



سریعترین رژیم لاغری