دستور تهیه کراهی مرغ فلفل سیاه خوشمزه


این دستور غذای خوشمزه کراهی مرغ فلفل سیاه به سبک دابا یا یک دستور محلی به نام مرغ کالی مرچ کراهی است. شما عاشق این غذای خوشمزه دسی خواهید شد، می توانید این غذای سریع و آسان را درست کنید و حتماً دوست دارید این دستور مرغ فلفل سیاه کراهی را امتحان کنید. این دستور العمل های آسان برای شام را دوست خواهید داشت زیرا آنقدر خوشمزه و لذیذ هستند که دهان شما را آب می کند. این دستور پخت غذای سنتی دسی را با مواد ساده ای که در هر فروشگاه مواد غذایی یافت می شود نشان می دهد. آنها همچنین از ادویه های معمولی استفاده می کنند که معمولاً در اکثر فروشگاه ها وجود دارد که این کار را حتی آسان تر می کند.

فلفل سیاه کراهی یک غذای پاکستانی است که با مخلوطی از ادویه ها و مواد مختلف دیگر از جمله گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز و زنجبیل درست می شود.

مواد تشکیل دهنده دستور غذا


  • مرغ (۱ کیلوگرم)
  • گوجه فرنگی (۳۰۰ گرم)
  • پیاز (۳۰۰ گرم)
  • زنجبیل (۱۰۰ گرم)
  • فلفل سبز (۱۰۰ گرم)
  • نمک (۱ قاشق غذاخوری)
  • روغن (۱۰۰ میلی لیتر)
  • ماست (۲۰۰ گرم)
  • فلفل سیاه (۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر گشنیز (۱ قاشق غذاخوری)
  • گشنیز تازه (۱۰۰ گرم)
  • خامه ی تازه

طرز تهیه کراهی مرغ فلفل سیاه مرحله به مرحله:


۱

مرغ، گوجه فرنگی، پیاز، زنجبیل، سبز و نمک را در یک کاسه بریزید و مقداری آب اضافه کنید.


۲

۱۰-۱۵ دقیقه با درب آن بپزید.



۴

۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا آب آن جذب شود.


۵

روغن آشپزی را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب بپزید.


۶

ماست، فلفل سیاه، پودر گشنیز و گشنیز تازه را اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.


۷

به ظرف سرو منتقل کنید و با زنجبیل، فلفل سبز، گشنیز، ورقه های گوجه فرنگی و خامه تازه تزئین کنید.


۸

مرغ فلفل سیاه خوشمزه آماده است. با روتی یا نان سرو می شود.


ممنون از ملاحظه تان


در کانال یوتیوب ما مشترک شوید نمایش مواد غذایی برای دستور العمل های سالم تر.