ساندویچ مرغ خرد شده پانکو و بادام با پیاز سرخ شده، آروگولا و پنیر بز


رستوران را با این ساندویچ مرغ خرد شده پانکو و بادام با پیاز سرخ شده، آروگولا و پنیر بز به خانه خود بیاورید!

ساندویچ مرغ با پوست پانکو

آیا عاشق یک ساندویچ مرغ خوب هستید؟ این چیز مورد علاقه من است که از یک رستوران سفارش می دهم و با این نسخه های خانگی می توانید آنها را به راحتی در هنگام بروز هوس درست کنید.

اگر صحبت از هوس خوردن شد، گرفتن غذا روی میز روز به روز بسیار چالش برانگیز است، چه خانواده ۲، ۶ یا ۸ نفره داشته باشید.

فعالیت های بازگشت به مدرسه با قدرت کامل انجام می شود و گاهی اوقات غذا باید قابل حمل تر باشد – ساندویچ ها بهترین چیز هستند! می‌توانید به راحتی این را بپیچید و اگر بچه‌ها از رویه‌ها خوششان نمی‌آید، می‌توانید با سس کچاپ و ترشی آن را ساده نگه دارید.

قفسه خنک کننده با مرغ

ساندویچ‌های مرغ پانکو از ترکیب آرد سوخاری پانکو (می‌توانید این را بدون گلوتن پیدا کنید) و آرد بادام، به‌علاوه مقداری ادویه، در ماهیتابه سرخ می‌شوند تا قهوه‌ای طلایی شوند و روی آن پیاز و پنیر بز خامه‌ای می‌ریزند. برای تهیه این ساندویچ ها بدون گلوتن می توانید آرد سوخاری پانکو بدون گلوتن بخرید و از نان های بدون گلوتن استفاده کنید.

ساندویچ مرغ پودر شده پانکو با آرگولا

اگر به دنبال ارتقای بازی برنامه ریزی غذایی خود هستید، گزینه هایی دارید. یکی از آنها این است که چند ساعت در آخر هفته را برای آماده کردن وعده های غذایی خود اختصاص دهید. این می تواند به این معنی باشد که یک غذای فریزر مانند سوپ، فلفل قرمز یا یک کاسرول درست کنید یا فقط مواد لازم را برای دستور العمل های خود آماده کنید.

روش دیگری که من انجام می دهم یک جلسه برنامه ریزی ساده برای وعده های غذایی در آخر هفته است. این من را در طول هفته راهنمایی می کند و به من کمک می کند تا لیست خواربارم را سازماندهی کنم. من یک وعده غذایی را به روز خاصی از هفته اختصاص نمی دهم، بلکه برای ۴ وعده غذایی به امید یک شب مانده برنامه ریزی می کنم. آخر هفته ها تعطیل هستند، زیرا این امکان را برای شام در بیرون از خانه یا با خانواده فراهم می کند.

در مورد نکات برنامه ریزی وعده غذایی بیشتر جالب هستید؟ استوری های اینستاگرام من را دنبال کنید @nutritiouseats تا ببینید هفته به هفته چه چیزی درست می کنم.

ساندویچ مرغ به دنبال غذاهای قابل حمل دیگری هستید؟ این دستور العمل ها را بررسی کنید:

موارد استفاده شده در تهیه این دستور:

  • یک تابه چدنی خوب یا تابه نچسب تمام چیزی است که نیاز دارید. همچنین می توانید پیازهای خود را در یک ماهیتابه کوچکتر مانند زیر آماده کنید:

اگر این یا هر یک از دستور العمل های من را درست می کنید، @nutritiouseats را در اینستاگرام تگ کنید!

ساندویچ مرغ با پوست پانکو

ساندویچ مرغ پانکو با پیاز کاراملی، آرگولا و پنیر بز

نویسنده:

خدمت: ۴

عناصر

  • ۲ سینه مرغ بزرگ، از وسط نصف شده (بنابراین در نهایت ۴ تکه صاف تر خواهید داشت)
  • ۱ پیاز قرمز، نازک برش داده شده
  • ۲ فنجان آرگولا
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ اونس پنیر بز
  • ۴ عدد نان قیصر یا نان همبرگر (اختیاری: از همان ماهیتابه ای که برای پختن پیازها استفاده کردید، استفاده کنید، یک تکه کره یا روغن اضافه کنید و نان ها را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند) سمت بریده شده را به سمت پایین قرار دهید.
  • برای پخت نان:
  • ½ فنجان آرد نان پانکو
  • ½ فنجان آرد بادام
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز

دستورالعمل ها

  1. برای پختن پیاز، یک تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیازهای قرمز ورقه شده را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پیازها کمی سرخ شده و پخته شوند تفت دهید.
  2. در همین حین در یک کاسه متوسط ​​پانکو، آرد بادام، نمک، پودر پیاز و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
  3. تکه های سینه مرغ را در مخلوط پانکو لایروبی کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بعد از داغ شدن ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و یک بار ورق بزنید. شما یک رنگ قهوه ای طلایی در هر طرف می خواهید. اگر از ماهیتابه کوچکتری استفاده می کنید، مرغ را در ۲ دسته بپزید.
  4. برای چیدن ساندویچ: روی هر ساندویچ یک سینه مرغ قرار دهید، روی آن مقداری پیاز کاراملی شده، ½ فنجان آرگولا و ۱ اونس پنیر بز خرد شده بریزید.

۳.۲.۲۹۲۵

ساندویچ مرغ

این پست شامل پیوندهای مربوط است.

امضا