سس گوجه فرنگی برشته – غذای مغذی


این سس گوجه فرنگی که به راحتی تفت داده می شود را می توانید در عرض ۱۵ دقیقه روی میز شما با تعداد انگشت شماری از مواد اولیه ساده و برای لذت بردن با چیپس، تاکو، سالاد و غیره عالی است.

چیپس تورتیلا با سس

سالسا تازه به طور منظم در لیست مواد غذایی من ظاهر می شود، اما اخیراً به جای آن این سس گوجه فرنگی کبابی خانگی را درست می کنم!

اگر باغی دارید که گوجه فرنگی تازه تولید می کند، باغ شما حتی بهتر خواهد شد. این سس را می توانید بلافاصله در حالی که هنوز گرم است میل کنید و یا می توانید آن را در شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این یک موفقیت بزرگ برای بزرگسالان و بچه های خانواده ما است.

دلایلی که چرا می خواهید این کار را بارها و بارها انجام دهید:

  • آن چنان آسان! به معنای واقعی کلمه گوجه‌فرنگی و پیاز را ریز خرد می‌کنید، با حبه‌های سیر و فلفل می‌ریزید و روی سینی فر می‌گذارید تا برشته شوند، سپس برای چند ثانیه آنها را خشک می‌کنید. رستورانی به سبک سالسا در کمترین زمان در دسترس شماست!
  • این خیلی همه کاره است! شما نمی خواهید فقط با چیپس، تاکو، کله پا، تخم مرغ، مرغ آرام پز، هر غذای مکزیکی از این غذا لذت ببرید. خوردن سالاد تاکو هم عالی خواهد بود!
  • از مواد ساده و سالم استفاده می کند! برای درست کردن این سس خوشمزه فقط به تعداد انگشت شماری یا چیزهایی از بخش تولید، به علاوه مواد اصلی مانند روغن زیتون، نمک و فلفل نیاز دارید!

آنچه برای تهیه سس گوجه فرنگی کبابی نیاز دارید:

  • گوجه فرنگی رسیده (هر نوع بزرگ بهترین است، اما می توانید از چیزهای کوچکتری مانند گوجه فرنگی روما نیز استفاده کنید)
  • پیاز (سفید یا زرد بهترین است)
  • سیر تازه
  • گشنیز
  • برخی از مواد اولیه مانند نمک، فلفل، زیره، روغن زیتون و آبلیمو
  • مقداری حرارت مانند فلفل سرانو (می توان از جلاپنو نیز استفاده کرد)

ماهیتابه با گوجه فرنگی کبابی، پیاز و فلفل

نکاتی برای تهیه سس گوجه فرنگی سوخاری:

  • شما می خواهید آن زغال سیاه را روی برخی از سبزیجات خود بزنید تا طعم دودی لذیذی به سس بدهد. پوست گوجه فرنگی و فلفل شل خواهند بود، اما فقط آنها را داخل غذاساز منتقل کنید، همه چیز به جز پوست سیر (و بلافاصله آنها را دور می اندازید).
  • این مقدار سالسا خوبی تولید می کند، بنابراین شما می خواهید از یک غذاساز با اندازه کامل به جای غذاساز کوچکتر استفاده کنید.

غذاساز با گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز

  • فرآیند پخت کمتر از ۱۰ ثانیه طول می کشد، اما هنگامی که بیشتر قطعات از بین رفت، برای طعم دادن و تنظیم ادویه ها مکث کنید. سپس چیپس ها را بیرون بیاورید چون خیلی گرم هستند!
  • من انجام دادم! نمک، آهک، گشنیز یا حرارت بیشتری می خواهید؟ موارد بیشتری را به دلخواه خود اضافه کنید و دوباره پردازش کنید. ما آن را دوست داریم داغ!

چیپس ها را در قابلمه فرو کنید

با سس گوجه فرنگی سوخاری چه چیزی سرو کنیم:

آنها به مدت یک تا یک هفته و نیم در یخچال در شیشه در بسته نگهداری می شوند. لذت بردن!

شیشه سس بوداده

چیپس تورتیلا با سس

سس گوجه فرنگی کبابی

میوه:
۳ فنجان

زمان آماده سازی:
۵ دقیقه

زمان پخت و پز:
۱۰ دقیقه

زمان کل:
۱۵ دقیقه

این سس گوجه فرنگی که به راحتی تفت داده می شود را می توانید در عرض ۱۵ دقیقه روی میز شما با تعداد انگشت شماری از مواد اولیه ساده و برای لذت بردن با چیپس، تاکو، سالاد و غیره عالی است.

عناصر

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده

  • ۲ پوند گوجه فرنگی (من از بزرگترین انگور استفاده می کنم)، به صورت قاچ بریده شده است

  • ۱ پیاز به قطعات کوچک خرد شده

  • ۱-۲ فلفل سرانو (من دوست دارم ۲ عدد را تفت دهم، اما با اضافه کردن تنها ۱ عدد شروع کنید)

  • ۵ حبه سیر، پوست کنده

  • یک مشت برگ گشنیز تازه (حدود ۱/۳ فنجان بسته بندی شده)

  • ۱ قاشق چایخوری نمک

  • ۱/۲ قاشق چایخوری زیره

  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

  • نمک و فلفل برای چاشنی سبزیجات

دستورالعمل ها

  1. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را کنار هم روی سینی فر قرار دهید، همراه با پیاز، حبه‌های سیر در پوست و فلفل سرانو. نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سبزیجات بپاشید. نمک و فلفل بپاشید. حدود ۸ دقیقه روی حرارت زیاد (۵۰۰-۵۵۰ درجه سانتیگراد) یا تا زمانی که مقداری لکه سیاه روی سبزیجات ایجاد شود تفت دهید. من از قفسه پخت بالایی استفاده می کنم که حدود ۶ اینچ از بالا فاصله دارد.
  2. سینی را از فر خارج می کنیم. پوست سیر را بگیرید (این کار بسیار آسان است). گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را در غذاساز بریزید. برگ گشنیز، نمک، زیره، فلفل سیاه، آبلیمو و نصف دیگر روغن زیتون را اضافه کنید. این کار را به مدت ۵ ثانیه یا بیشتر انجام دهید و سپس چند بار یا تا زمانی که تکه های بزرگی باقی نماند، پالس کنید.
  3. با سیب زمینی گرم سرو کنید یا در یخچال بگذارید و بعد نوش جان کنید.

یادداشت

چاشنی را در صورت نیاز تنظیم کنید – ممکن است بخواهید نمک، آهک، گشنیز یا حرارت بیشتری بسته به ترجیح خود اضافه کنید. این سس را می توانید گرم یا سرد میل کنید.

اطلاعات تغذیه:

میوه: ۱۲

اندازه سرو: ۱/۴ فنجان

مبلغ به ازای هر سرویس:

کالری: ۳۵چربی کل: ۱ گرمچربی های اشباع شده: ۰ گرمچربی اشباع نشده: ۰ گرمچربی اشباع نشده: ۱ گرمکلسترول: ۰ میلی گرمسدیم: ۲۴۳ میلی گرمکربوهیدرات ها: ۵ گرماساسی: ۲ گرمقند: ۳ گرمپروتئین: ۱ گرم

محاسبات دستور غذا اختیاری است و به دلیل تفاوت در پایگاه داده مواد مغذی برنامه و تفاوت بین مارک ها، در معرض خطا است.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

لطفا یک نظر در وبلاگ بگذارید یا یک عکس در اینستاگرام به اشتراک بگذارید

کاسه سس با چیپس تورتیلا

امضا

سریعترین رژیم لاغری