سطح طبیعی گلوکز را با رژیم غذایی کم گلیسمی حفظ کنید

یک رژیم غذایی با گلیسمی پایین می تواند برای بهبود سلامت شما و همچنین به حفظ سطح طبیعی گلوکز کمک کند. همه می توانند از این نوع رژیم غذایی بهره مند شوند. امتحان کردن آن به شما این امکان را می دهد که متوجه شوید میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، محصولات کم چرب و حتی شیرینی های گاه به گاه همگی می توانند در برنامه غذایی شما جای داشته باشند.

کربوهیدرات ها تاثیر زیادی بر سطح قند خون شما دارند، اما همچنان می توانید بدون اجتناب از آنها از یک وعده غذایی رضایت بخش لذت ببرید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در مورد نوع کربوهیدرات هایی که می خورید و نحوه گنجاندن آنها در رژیم غذایی خود هوشمند باشید. به جای مصرف کربوهیدرات های خالی با ارزش غذایی کم یا بدون ارزش غذایی مانند آب نبات، نوشابه و چیپس، کربوهیدرات های پیچیده را انتخاب کنید. سعی کنید کربوهیدرات های آهسته رهش مانند برنج قهوه ای، غلات کامل، سیب زمینی شیرین و سبزیجات برگ دار مصرف کنید. فیبر موجود در میوه ها، سبزیجات، غلات، آجیل و دانه ها نیز برای شما مفید است زیرا می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد و به طور بالقوه کنترل قند خون سالم را بهبود بخشد. از آنجایی که هضم کربوهیدرات های آهسته رهش به همراه محتوای فیبرشان به زمان بیشتری نیاز دارد، به حفظ سطح قند خون شما کمک می کند و به شما امکان می دهد مدت بیشتری سیر بمانید.

برخلاف تصور بیشتر مردم، رژیم غذایی با گلیسمی پایین شما را ملزم نمی کند که شیرینی یا شکر را کاملاً کنار بگذارید. اما برای اینکه بیشترین رضایت را از خوراکی های شیرین مورد علاقه خود داشته باشید، بهتر است آنها را برای موقعیت های خاص ذخیره کنید. می‌توانید شیرینی‌های خاصی را در یک وعده غذایی مناسب با گلیسمی پایین بگنجانید و با کاهش مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات ساده یا تصفیه‌شده و جایگزین‌های سالم مانند مقدار کمی شکلات تلخ برای غذای بیابانی خود، سطح گلوکز طبیعی را حفظ کنید. جایگزین کردن چیزکیک با یک تکه پنیر مورد علاقه و میوه تازه یا انتخاب یک کاسه میوه یخ زده به جای بستنی به شما امکان می دهد از دسر لذت ببرید بدون اینکه زیاده روی کنید. حتی زمانی که باید شیرینی مورد علاقه تان را بخورید، سعی کنید به جای اینکه برای سیر شدن غذا بخورید، ببینید چقدر کم می توانید بخورید تا جوانه های چشایی خود را برآورده کنید.

انتخاب نوع مناسب چربی ها نیز در یک رژیم غذایی با گلیسمی پایین ضروری است. افرادی که مستعد ابتلا به قند خون بالا هستند یا در حال حاضر از آن رنج می برند در معرض خطر بیشتری برای بیماری قلبی هستند، به همین دلیل مهم است که در انتخاب چربی خود هوشمندانه عمل کنید. اگرچه انواعی وجود دارد که برای شما مفید هستند، اما باید به خاطر داشته باشید که همه چربی ها کالری متراکم دارند. مراقب اندازه وعده های خود باشید و مطمئن شوید که از چربی های اشباع شده و چربی های ترانس مانند روغن های گیاهی هیدروژنه و روغن های هسته خرما خرد شده دوری کنید. روغن زیتون و روغن هسته انگور انتخاب های عالی و مقرون به صرفه ای برای چربی های سالم هستند. یک راه خوب برای کاهش چربی های ناسالم، حفظ سطح طبیعی گلوکز و وارد کردن بخش های سالم تر به رژیم غذایی این است که نسبت به آنچه می خورید آگاه باشید. به جای تنقلات دونات شیرین یا شیرینی، نصف مشت گردو، گردو، گردو، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل را با مقداری کرن بری خشک یا کشمش میل کنید. غذا را به جای سرخ کردن کباب کنید، بپزید یا کبابی کنید، و از روغن زیتون، روغن هسته انگور یا کره ارگانیک استفاده کنید (برخلاف کره معمولی، کره ارگانیک نسبت امگا ۶ به امگا ۳ سالمی دارد و باعث تجمع پلاکت ها نمی شود که می تواند عروق را مسدود کند) .

سریعترین رژیم لاغری