سطح قند خون: حمل و نقل از طریق سردرگمی

از آنجایی که صنعت حمل‌ونقل با وعده‌های دستمزد بالا و حرفه‌ای هیجان‌انگیز به جذب رانندگان جدید به این حرفه ادامه می‌دهد، این واقعیت باقی می‌ماند که با میانگین دستمزد سالانه رقت‌انگیز تنها ۳۸۰۰۰ دلار و چهارده ساعت کار در روز، یک راننده می‌تواند به راحتی هزاران ساعت در هر روز کار کند. در سال و فقط میانگین نرخ کمی بیش از ۸.۰۰ دلار در ساعت.

همراه با کمبود خواب و استراحت مناسب، انتخاب نامناسب در دسترسی به وعده های غذایی سالم، همراه با ناهنجاری های اجتماعی کلی در سبک زندگی، جای تعجب نیست که رانندگی حرفه ای کامیون توسط بسیاری از کارشناسان بهداشت به عنوان یکی از کشنده ترین مشاغل در آمریکا در نظر گرفته می شود. .

از آنجایی که صنعت بر اهمیت جابه‌جایی بار به موقع تمرکز می‌کند، رانندگان مجبور می‌شوند برای یک میان‌وعده سریع غذای پرکالری و کربوهیدراتی بخورند، و اغلب مجبور می‌شوند آن را در حالی که هنوز در جاده می‌دوند بخورند. با توجه به قانون ۱۴ ساعت، تخمین زده می شود که دیابت در بین رانندگان کامیون در حال افزایش است.

وقتی کسی به دنبال دستورالعملی برای سطوح مناسب قند خون می‌گردد، نمودارهای مختلفی را می‌توان با دامنه‌های بسیار متفاوت یافت که بسیاری را در حالت سردرگمی قرار می‌دهد:

  • منبع ۱:

روزه = ۷۰-۱۱۰

۱ ساعت بعد از غذا = ۹۰-۱۵۰

۲ ساعت بعد از غذا = ۸۰-۱۴۰

۳ ساعت بعد از غذا = ۶۰-۱۱۰

همین منبع همچنین محدوده های «قابل قبول» زیر را توصیه می کند:

روزه = ۶۰-۱۲۰

۱ ساعت بعد از غذا = ۸۰-۱۸۰

۲ ساعت بعد از غذا = ۷۰-۱۵۰

۳ ساعت بعد از غذا = ۶۰-۱۳۰

  • منبع ۲:

روزه = ۸۰-۱۴۰

۱ ساعت بعد از غذا = ۱۰۰-۱۶۰

۲ ساعت بعد از غذا = کمتر از ۱۸۰

  • منبع ۳:

روزه = ۷۰-۱۰۰

۲ ساعت بعد از غذا = ۷۰-۱۴۰

این منبع همچنین تغییراتی را در سطح قند خون بسته به سن شما ایجاد می کند:

۲ ساعت بعد از غذا:

· کمتر از ۱۴۰ (۵۰ و کمتر)

· کمتر از ۱۵۰ (۵۰-۶۰)

· کمتر از ۱۶۰ (۶۰ و بالاتر)

یک منبع شناخته شده پیشرو برای دیابت، محدوده طبیعی روزه داری را بین ۷۰ تا ۱۳۰ ذکر کرده است، اما اگر این میزان بالاتر از ۱۲۶ باشد، تشخیص دیابت داده می شود. بعد از ۱-۲ ساعت از وعده غذایی، آنها محدوده را کمتر از ۱۸۰ نشان می دهند. آنها همچنان بیان می کنند که در طی یک آزمایش “تصادفی”، اگر قرائت ۲۰۰ یا بیشتر باشد، دیابت نیز تشخیص داده می شود.

تصمیم گرفتم این نمودارها را آزمایش کنم و بعد از خواندن روزه شخصی خودم، سطح قندم ۱۱۲ نشان داد، و در مثال بالا و همچنین منبع دو، من را به عنوان “کنترل” قرار داد، اما نه “در کنترل” در هر منبع یک و سه، اگرچه طبق منبع یک، قرائت ۱۱۲ “قابل قبول” است.

یک ساعت پس از خوردن یک وعده غذایی با قند بالا، سطح من به ۲۳۵ رسید و طبق مثال بالا مانند همه منابع، من را در حد بالا قرار داد یا “کنترل نکردم”. دو ساعت پس از خوردن غذا، سطح من ۱۲۷ نشان داد که توسط تمام منابع بالا “کنترل” است.

بالاخره بعد از سه ساعت از آخرین وعده غذایی ام، گلوکز خونم ۱۰۹ شد که با همه منابع بالا قابل قبول بود… به جز یک دستورالعمل نهایی.

سردرگمی سطح گلوکز خون

با دستورالعمل دیگری که توسط انجمن دیابت رانندگان کامیون آمریکا ارائه شده است، تمام قرائت های من، هر یک، از ناشتا بودن تا سه ساعت بعد از غذا، بالا بوده یا “کنترل نشده اند”.

برای جمع‌بندی نتایج نهایی آزمایش‌هایم، خواندن ناشتا در هر منبع ناموفق بود، اما در عین حال «قابل قبول» بود. همچنین از طریق منبع دو قابل قبول بود، اما در هر منبع سه ناموفق بود و با منبع اصلی خوب بود اما با ATDDA ناموفق بود.

خواندن یک ساعته من برای همه منابع ناموفق بود و خواندن دو و سه ساعته توسط همه منابع غیر از ATDDA قابل قبول بود.

بنابراین، دقیقاً محدوده کنترل طبیعی برای سطح گلوکز خون در بیماران دیابتی چیست؟ با توجه به ATDDA، سردرگمی در تلاش برای جداسازی سطح قند خون طبیعی بین افراد دیابتی و غیر دیابتی است.

آنها معتقدند که سطوح طبیعی گلوکز برای هر دو فرد یکسان است:

روزه = ۷۰-۹۰

۱ ساعت بعد از غذا = ۱۴۰ یا کمتر

۲ ساعت بعد از غذا = ۱۲۰ یا کمتر

۳ ساعت بعد از غذا = زیر ۱۰۰

سطح بالای قند خون منجر به عوارضی در افراد دیابتی می شود که خود دیابت ندارند. این عوارض عبارتند از بیماری قلبی و کلیوی، سکته مغزی، نوروپاتی، کوری و قطع عضو. بسیاری از این دستورالعمل‌های متنوع برای حفظ سطح قند خون پایین‌تر سختگیرانه نیستند و سبک زندگی غیرعادی کامیون‌داران حرفه‌ای را در نظر نمی‌گیرند.

پیروی از دستورالعملی که به سطح قند خون یک دیابتی نزدیکتر است، خطرات این عوارض را تا حد زیادی کاهش می دهد. باید نگران ماندن تا حد امکان به محدوده “عادی” بود، با این محدوده که توسط ATDDA مشخص شده است.