این شام مرغ سریع اساساً راحتی و آرامش در یک ظرف است. کتلتها به سرعت پخته میشوند و سپس در ظرف پخت ریخته میشوند و سپس با سس غلیظ آویشن و پنیر سوئیسی (نسخهای از Mornay کلاسیک) پوشانده میشوند و روی آنها تکههایی از پروشوتو و آرد سوخاری پانکو میریزند. پس از یک سفر سریع زیر جوجه های گوشتی، نتیجه منحط و خوشمزه است. نگران نباشید، برای متعادل کردن طعم های غنی، لوبیا سبز را در کنار آن سرو می کنید. نکته حرفه ای: می توانید با تهیه کتلت ها در خانه مقداری پول صرفه جویی کنید. یک سینه مرغ هم وزن بخرید، سپس به صورت افقی از وسط برش دهید تا کتلت ایجاد کنید.