فروکتوز را برای کمک به کاهش وزن، کاهش خطر سرطان محدود کنید

ارتباط بین مصرف فروکتوز و بسیاری از انواع سرطان کاملاً مشهود است، زیرا این شکل قند به دست آمده از میوه سوخت سلول‌های سرطانی را فراهم می‌کند و باعث تقسیم و تکثیر آنها می‌شود. فروکتوز یک شیرین کننده ارزان قیمت است که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرد و اغلب در شکل فوق العاده آن یعنی شربت ذرت با فروکتوز بالا یافت می شود. شما می توانید خطر ابتلا به بسیاری از کشنده ترین انواع سرطان را به طور چشمگیری کاهش دهید زیرا به طور طبیعی وزن خود را با مطالعه دقیق برچسب های تغذیه برای حذف فروکتوز از رژیم غذایی خود کاهش می دهید.

فروکتوز تکثیر سرطان را تقویت می کند

مدتی است که محققان پزشکی می‌دانند قند به شکل گلوکز منبع اصلی انرژی است که سلول‌های سرطانی برای شروع استفاده می‌کنند. اطلاعات منتشر شده در مجله تحقیق سرطان نشان می‌دهد که سلول‌های سرطانی از گلوکز و فروکتوز به روش‌های مختلف برای سوخت‌رسانی به رشد استفاده می‌کنند، و فروکتوز به طور خاص مکانیسمی را فراهم می‌کند که منجر به تکثیر سلولی تسریع شده و متاستاز می‌شود. آنها نتیجه می گیرند که محدود کردن گلوکز و به ویژه فروکتوز برای پیشگیری از سرطان و کنترل بیماری های موجود ضروری است.

سندرم متابولیک و اضافه وزن مقصر رژیم غذایی با فروکتوز بالا است

بر کسی پوشیده نیست که دور کمر در نیم قرن گذشته با سرعت های نامتناسبی افزایش یافته است و حجم زیادی از شواهد علمی اکنون به مظنون اصلی این بیماری همه گیر یعنی فروکتوز اشاره می کند. بدن ما فروکتوز را متفاوت از گلوکز متابولیزه می کند و در مقایسه با قند یا کربوهیدرات های ساده، پاسخ انسولین مشابهی را ایجاد نمی کند.

هورمون‌های اشتهای ما، لپتین و گرلین از تعادل خارج می‌شوند و کالری فروکتوز را به عنوان انرژی مصرفی ثبت نمی‌کنند، به این معنی که ما تمایل بیشتری به خوردن داریم. از آنجایی که این روند در طی سالیان متمادی ادامه می یابد، منجر به مقاومت به انسولین، اختلال متابولیک می شود و به افزایش نرخ چاقی که توسط بسیاری از افراد بی خبر تجربه می شود، کمک می کند.

مصرف فروکتوز در طول ۱۰۰ سال گذشته ۵ برابر افزایش یافته است

یک قرن پیش، میانگین مصرف روزانه فروکتوز حدود ۱۵ گرم بود که با دوز معمولی ۷۳ گرمی که امروزه دریافت می کنیم، بسیار متفاوت است. مهمتر از آن، مقدار کمی که اجداد ما خورده‌اند عمدتاً از میوه‌ها بوده است، جایی که فروکتوز به فیبر متصل است و به سرعت در جریان خون آزاد نمی‌شود. در مقابل، امروزه ما عمدتاً شربت ذرت با فروکتوز بالا را مصرف می کنیم که به طور مصنوعی در آزمایشگاه تولید شده است و درجه بسیار بالاتری از اختلال عملکرد متابولیک را در این شکل فوق غلیظ اعمال می کند.

فروکتوز را برای جلوگیری از سرطان کاهش دهید، به کاهش وزن کمک کنید

تولیدکنندگان مواد غذایی در ۴۰ سال گذشته از شربت ذرت با فروکتوز بالا در مقادیر فزاینده ای به عنوان یک شیرین کننده ارزان قیمت استفاده کرده اند، با افزایش سطح چاقی و سرطان های حساس به فروکتوز به نسبت خطی. تنها راه برای پاکسازی این سم غیرطبیعی از ذخایر غذایی خود این است که تمام برچسب های تغذیه ای را برای وجود شربت ذرت، شربت ذرت با فروکتوز بالا و اصطلاح بازاریابی تازه ابداع شده، شکر ذرت، به دقت بخوانید. از هر گونه نوشابه های شیرین شده و به ویژه آب میوه ها و همچنین تمام غذاهای فرآوری شده یا آماده خودداری کنید. فروکتوز را در یکی از اشکال متعدد آن تقریباً در هر نوع غذایی که برای مصرف انبوه تولید شده است، پیدا خواهید کرد.

نشان داده شده است که فروکتوز اضافی در رژیم غذایی به اختلال عملکرد متابولیک، افزایش ذخیره چربی شکم و تکثیر بسیاری از انواع سرطان های کشنده کمک می کند. افرادی که می‌دانند مقاوم به انسولین هستند، یا مبتلا به سرطان هستند، باید مصرف میوه را به شدت محدود کنند و شربت ذرت با فروکتوز بالا را به طور کامل حذف کنند. افراد آگاه به سلامت می خواهند میزان فروکتوزی که می خورند را به دقت کنترل کنند تا از نگرانی های سلامتی قابل توجهی که به این قند میوه ساده نسبت داده می شود جلوگیری کنند.

سریعترین رژیم لاغری