مروری کوتاه بر علت ارتباط کلسترول (LDL) با علت بیماری های قلبی: رژیم غذایی


به همین دلیل است که من معتقدم کلسترول با علت بیماری های قلبی ارتباط دارد

📷

من اغلب مقالات یا گزارش هایی از افراد شکاک می بینم که کلسترول رژیم غذایی و کلسترول سرم نقش مهمی در شروع و پیشرفت بیماری عروق کرونر دارند. به همین دلیل است که من معتقدم کلسترول غذایی و کلسترول سرمی بالا خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد ، به این امید که بتوانیم در مورد آن به طور سالم صحبت کنیم.

اول از همه ، من می خواهم روی دو عبارت محبوب متمرکز شوم.

اولین جمله ، که دارای تغییرات زیادی است

کلسترول برای سلامتی ضروری است ، بنابراین شما به آن نیاز دارید

این عبارت در واقع به این معنی است که به طریقی ممکن است کلسترول وجود نداشته باشد و برخی افراد آن را توصیه می کنند. طنز این است که همین افراد همیشه تکرار می کنند که بدن کلسترول لازم را تولید می کند (می گویند کلسترول غذایی بر سطح کلسترول سرم تأثیر نمی گذارد). بنابراین چرا خوردن کلسترول صفر مهم است؟

این بدان معناست که مانند بسیاری از مردم ، به این دلیل که برای زندگی بسیار مهم است ، دریافت بیش از حد غیرممکن است و نباید نگران کلسترول بالا باشید.

امیدوارم کسی اینجا بیهوده بودن این جمله را ببیند. هیچ کس ادعا نمی کند که کلسترول حیاتی نیست. ادعا شده است که سطح فوق فیزیولوژیکی کلسترول یک مشکل است ، همانطور که سطح فوق فیزیولوژیکی گلوکز مشکل ساز است و همانطور که سطح فوق فیزیولوژیکی آهن مشکل ساز است. ضروری برای زندگی

چنین تفکری دوتایی ، سیاه و سفید باید در همان ابتدا یک پرچم قرمز بزرگ باشد.

ادعای مهم دیگر برای کنار گذاشتن راه

در واقع ، کلسترول پایین افزایش مرگ و میر

در واقع ، شواهد بسیار کمی برای اثبات این ادعا وجود دارد ، و شواهد زیادی بر خلاف آن وجود دارد ، و این ادعا معمولاً با استفاده از داده های اکولوژیکی بسیار ضعیف مانند این مدعا ارائه می شود.

به این نمودار نگاه کنید ، و مشخص است که چه اتفاقی می افتد: افرادی که در این نمودار بیشتر از بیماری CHD می میرند از کشورهای فقیر هستند که دسترسی کمی به مراقبت های پزشکی خوب دارند ، در حالی که افرادی که کمتر از CHD می میرند از کشورهای ثروتمند هستند. با بالاترین مراقبت های پزشکی مانند ژاپن ، کانادا ، سوئیس ، Danemark … و غیره و غیره. اجازه ندهید چنین داده های ضعیفی شما را گیج کند.

اول ، یک رابطه معکوس معکوس بین کلسترول پایین و مرگ و میر وجود دارد ، یعنی بسیاری از بیماریها در واقع باعث کاهش کلسترول می شوند ، که ممکن است به نظر برسد که با کلسترول پایین مرتبط است. در اینجا اشارات به این 1 ، 2 آمده است.

شواهد کمی وجود دارد که کاهش LDL-C مرگ و میر غیر مرتبط با CHD را افزایش می دهد.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افراد با سطح کلسترول پایین در واقع طول عمر بیشتری دارند. 1 ، 2

حالا بریم سر اصل مطلب: چرا من معتقدم که کلسترول با شروع و پیشرفت بیماری شریانی مرتبط است؟

چندین خط که قدمت آنها به اوایل دهه 1900 برمی گردد ، بر این امر اثبات می شود.

خط شواهد شماره 1: تغذیه کلسترول در یک مدل حیوانی (شامل گیاهخواران ، همه چیز خواران و گوشتخواران) به طور دائمی منجر به تنگ شدن عروق می شود.

همه چیز از آنجا شروع شد که یکی از محققان به خرگوش ها رژیم غذایی غنی از کلسترول داد و متوجه شد که آنها در حال ایجاد آترومای سریع هستند.

یکی از منتقدان آنچه شکاکان کلسترول می خواهند انجام دهند این است که می توان آن را کنار گذاشت زیرا خرگوش ها گیاه خوار هستند و به خوبی با رژیم غذایی حاوی کلسترول سازگار نیستند. از آن زمان ، نتایج مشابهی برای گیاهخواران ، همه چیز خواران ، شکارچیان و بسیاری از گونه های پستانداران تکرار شده است. 1 ، 2 ، 3 ، 4،5،6 تغذیه کلسترول سپس در مطالعات حیوانی می شود sine qua non، که به معنی یک شرط ضروری برای ایجاد تصلب شرایین است. همه اینها در جامعه علمی بسیار پذیرفته شده است ، هیچ شکی در مورد این ارتباط و اثر تغذیه ای کلسترول بالا در ایجاد آترواسکلروز وجود ندارد. در مقایسه ، هرگز مشخص نشده است که ساکارز در غیاب کلسترول باعث تصلب شرایین می شود.

و این نکته در واقع بسیار مهم است زیرا کلسترول غذایی احتمالاً بیشتر از کلسترول سرم با خطر قلبی عروقی ارتباط دارد. در یک مدل حیوانی ، ممکن است با رژیم غذایی کلسترول کم ، باعث تصلب شرایین شود ، حتی اگر سطح کلسترول سرم افزایش نیابد.

همانطور که نویسندگان اشاره می کنند

این مطالعه بر تغییرات شریان اولیه یک نخستی غیر انسانی پس از تجویز کلسترول در رژیم غذایی در سطوح بسیار پایین تر از حد معمول متمرکز شده است ، که معمولاً برای القای تصلب شرایین تجربی استفاده می شود. تغییرات صمیمی مشاهده شده به ترتیب بسیار کوچکتر بود. رژیم گروه 1 در ابتدا برای نشان دادن یک نقطه صفر برای تأثیر کلسترول رژیم غذایی بر صمیمیت شریانی طراحی شده بود. با این حال ، چنین نقطه ای یافت نشد. هیچ آستانه ای برای کلسترول رژیم غذایی برای عوارض جانبی احتمالی روی عروق تعیین نشده است.

این بدان معنی است که هر مقدار کلسترول بالای صفر تجمع پلاک را افزایش می دهد.

توجه به این نکته و به خاطر سپردن آن بسیار مهم است.

خط شواهد شماره 2: افرادی که دارای پلی مورفیسم های ژنتیکی هستند و از نظر ژنتیکی کلسترول پایینی دارند ، خطر بیماری های قلبی عروقی کاهش می یابد.

مطالعات تصادفی مندل مطالعاتی هستند که به بررسی اثرات چندشکلی ژنی خاص با تأثیر شناخته شده بر یک نتیجه خاص می پردازند. این به مطالعات اپیدمیولوژیکی اجازه می دهد تا از مشکلات گیج کننده کلاسیک جلوگیری کنند.

بسیاری از ژنها با کلسترول پایین مرتبط هستند. بسیاری از مطالعات مندلی نشان داده اند که افرادی با چنین ژن هایی بسیار کمتر از CHD رنج می برند. 1 ، 2 ، 3

همه 9 پلی مورفیسم با کاهش بسیار مداوم در خطر CHD با واحد LDL-C پایین تر ، بدون شواهدی از ناهمگونی قرار گرفتن در معرض (I2 = 0.0٪) همراه بود. در متاآنالیز داده های کشف نشده از 312،321 شرکت کننده ، تصادفی سازی طبیعی برای قرار گرفتن طولانی مدت در معرض LDL-C پایین با 54.5٪ کاهش خطر CHD همراه بود (فاصله اطمینان 95٪: 48.8٪ تا 59.5٪) هر میلی مول / لیتر (38.7 میلی گرم در دسی لیتر) LDL-C را کاهش می دهد. این به معنی کاهش سه برابری خطر KHS در واحد LDL-C پایین تر از مواردی است که در طول درمان با استاتین که بعداً در زندگی آغاز شد مشاهده می شود (19-19 × 10.43 p 8.43 = P). 1

شواهد شماره 3: داروها و سایر مداخلات شیوه زندگی که کلسترول را کاهش می دهد ، به طور مداوم عوارض و مرگ و میر قلبی را کاهش می دهد

استاتین ها و سایر داروهایی که کلسترول را از طریق مکانیسم های مختلف کاهش می دهند ، میزان بروز CHD و مرگ و میر را به طور مداوم کاهش می دهند. اما روشهای دیگری برای کاهش کلسترول LDL وجود دارد که هیچ اثر پلئوتروپیک شناخته شده ای ندارند و همچنان خطر CHD را کاهش می دهند.

فرایند LDL فرایند فیلتر کردن مولکول LDL-c در خون بیمار است. عمدتا در افراد مبتلا به FH استفاده می شود (به زیر مراجعه کنید). این فرایند ، که معمولاً منجر به کاهش قابل توجهی در سطح LDL-c می شود ، همچنین خطر CHD را در این افراد به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

افسردگی LDL سطح کلسترول LDL را به میزان قابل توجهی کاهش داد از 7.42 +/- 1.73 تا 3.13 +/- 0.80 میلی مول/لیتر (58) در مقایسه با گروه تحت درمان از 6.03 +/- 1.32 تا 4.32 +/- 1.53 mmol/L (28). تجزیه و تحلیل وقایع قرآنی کاپلان مایر ، از جمله سکته قلبی غیر کشنده ، آنژیوپلاستی کرونری از طریق جلدی ، پیوند بای پس عروق کرونر و مرگ ناشی از CHD ، بروز کل وقایع عروق کرونر در گروه افسردگی LDL 72 lower کمتر بود (10٪) نسبت به گروه درمان دارویی (36٪) (p = 0.0088).

خط شواهد شماره 4: افرادی که دارای نقص ژنتیکی هستند و از کلسترول بسیار بالا رنج می برند (هیپرکلسترولمی خانوادگی) در سن بسیار کم بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست می دهند. کاهش سطح کلسترول در این افراد تا حد زیادی شانس زنده ماندن آنها را افزایش می دهد.

هایپرکلسترولمی خانوادگی (FH) یک نقص ژنتیکی است که باعث سطوح بسیار بالای کلسترول LDL در خون می شود.

متأسفانه ، این افراد به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به اختلالات قلبی عروقی هستند 1.

خطر مرگ یا بیماری عروق کرونر قلبی مرگبار قبل از 60 سالگی برای مردان 52 درصد و برای اقوام زن مبتلا به FH 31.8 درصد بود ، در حالی که برای اقوام بدون FH 12.7 درصد و 9.1 درصد بود. 1

خط شواهد شماره 5: مطالعات جمعیت ثابت کرده است که قرار گرفتن در معرض کلسترول بالا در طول عمر با افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ و میر مرتبط است.

کاملا خود توضیحی مطالعات اپیدمیولوژیک و جمعیتی ارتباط قوی بین کلسترول بالای سرم و CHD را نشان داده است. 1

بنابراین اساساً ما شواهد قانع کننده ای داریم که:

  • کلسترول تغذیه حیوانات (در بسیاری از گونه های مختلف) باعث تصلب شرایین می شود

  • افرادی که از نظر ژنتیکی کلسترول پایینی دارند و کمتر بر اثر بیماری عروق کرونر می میرند

  • افرادی که از نظر ژنتیکی کلسترول بالا دارند و در سنین جوانی بر اثر بیماری قلبی می میرند

  • داروها و سایر سطوح کلسترول که باعث کاهش سبک زندگی می شود ، خطر ابتلا به CHD را کاهش می دهد

  • مطالعات جمعیتی که به طور مداوم نشان می دهد افرادی که دارای کلسترول بالا هستند بیشتر دچار بیماری عروق کرونر می شوند و از آن رنج می برند.

آیا توضیحی غیر از کلسترول می تواند همه این مشاهدات را توضیح دهد؟ چه چیزی می تواند عامل اتصال غیر از کلسترول باشد؟

در حال حاضر هیچ کس در اینجا نمی گوید کلسترول است فقط عوامل خطر. هر چیزی که آسیب به دیواره عروق را افزایش دهد و باعث التهاب شود (فشار خون بالا ، سیگار کشیدن ، افزایش قند خون ، اسیدهای چرب اشباع ، عامل عفونی) در شروع و پیشرفت بیماری کمک می کند ، اما تشکیل پلاک آترواسکلروتیک نیاز به کلسترول و لیپوپروتئین ها دارد.

من امیدوارم که این بتواند به بحث سالم در مورد این موضوع منجر شود و به مردم کمک کند درک کنند که چرا حفظ سطح کلسترول در محدوده طبیعی ، که نباید بیش از 150 میلی گرم در دسی لیتر باشد ، مهم است.

به نظر بسیاری ، ارتباط بین کلسترول بالا و بیماری عروق کرونر یکی از پایدارترین پیوندها در علم زیست پزشکی مدرن است.

اگر ما به معیارهای برادفورد-هیل برای علیت نگاه کنیم ، ارتباط با کلسترول بالا-CHD با تمام 9 معیار مطابقت دارد ، که این امر باعث می شود واقعیت علیت بسیار معقول باشد.

با استناد به ارمیا استاملر (یکی از برجسته ترین محققان قلب و عروق قرن 20) ، انتقاد از متاآنالیز (بسیار توصیه شده) 2010 SFA و CHD

در واقع ، اصلاح رژیم غذایی مهم برای آتروژنز آزمایشی ، sine qua non یا materia peccans (اصطلاح Anitschkow) ، جذب کلسترول است. این امر از زمان پیشرفت Anitschkow و همکاران در 1908-1912 (صدسالگی که شایسته جشن و بحث است) هزاران آزمایش با گونه های پستانداران و پرندگان – گیاهخواران ، گوشتخواران و همه چیز خواران – از جمله نخستی های غیرانسانی ، پیش نیاز بوده است. نادیده گرفتن این حقیقت در گزارش انسانی به این معنی است که اساس تحقیقات زیست پزشکی داروین معتبر نیست و / یا شواهد زیادی در مورد این موضوع در انسان وجود دارد. اینطور هم نیست

اعتبار

u / oehaut

دیدگاهتان را بنویسید