مکمل های دیابت نوع دوم مشخص شد

مکمل‌های مخصوص دیابت نوع دوم شامل آنهایی هستند که همه افراد روزانه برای سلامت کلی به آن‌ها نیاز دارند. علاوه بر این، تولیدکنندگان مکمل های ویژه ای را برای پیشگیری از دیابت نوع دوم طراحی کرده اند. مکمل های طبیعی ذکر شده در اینجا سابقه استفاده در درمان سطوح بالای قند خون دارند و شواهد بالینی یا آزمایشگاهی برای حمایت از اثربخشی آنها دارند.

بنابا

مانند بسیاری از بیماری ها، اضافه وزن یا چاقی خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالی، شروع بلوغ یا دیابت نوع II را افزایش می دهد. محققان در مورد عصاره موز هیجان زده شده اند زیرا نه تنها سطح گلوکز خون را کاهش می دهد، بلکه به نظر می رسد منجر به کاهش وزن نیز می شود. بنابراین، Banaba یک عنصر در برخی از مکمل های دیابتی بهتر است.

داروهای تجویزی که برای کنترل سطح گلوکز خون طراحی شده اند، معمولاً منجر به افزایش وزن و سایر عوارض جانبی می شوند. مصرف کنندگانی که به دنبال مکمل های طبیعی برای پیشگیری از دیابت هستند باید به دنبال محصولاتی باشند که منجر به احتباس آب یا کاهش متابولیسم نشود.

این مکمل ممکن است به تنهایی فعالیت انسولین را بهبود نبخشد یا سطح گلوکز خون را کاهش ندهد، اما وقتی با سایر مواد ذکر شده در زیر ترکیب شود، تولیدکنندگان معتقدند که مصرف کنندگان نتایج مثبتی را مشاهده خواهند کرد. برخی از جدیدترین محصولات حتی دارای گارانتی بدون خطر هستند.

Banaba سابقه استفاده برای کنترل دیابت در کشورهای جنوب آسیا دارد. تحقیقات آزمایشگاهی از اثربخشی عصاره موز به عنوان یکی از مکمل های مخصوص دیابت حمایت می کند. دانشمندان دریافته اند که انتقال گلوکز را تحریک می کند و “اثر ضد چاقی” دارد.

خربزه تلخ

بیش از ۳۰ مطالعه منتشر شده از استفاده از مکمل های خربزه تلخ برای پیشگیری از دیابت نوع II حمایت می کند. در فیلیپین، چای خربزه تلخ، همراه با سایر عصاره های طبیعی، برای کنترل سطح قند خون، به ویژه در میان فقرا استفاده می شود.

در هند، خربزه تلخ معمولاً به عنوان “انسولین گیاهی” شناخته می شود. ارزیابی علمی نشان داده است که این گیاه حاوی پروتئینی مشابه انسولین گاوی است. عصاره خالص شده در مطالعات کوچک برای حفظ بیماران مبتلا به دیابت نوع I یا وابسته به انسولین استفاده شده است.

ارزیابی علمی نشان داده است که عصاره خربزه تلخ ممکن است خطر عوارض مرتبط با دیابت را با فعالیت آنتی اکسیدانی خود کاهش دهد. در مطالعات حیوانی، محققان کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز خون ناشتا پس از ۳۰ روز مصرف نشان داده اند.

چای سبز

با سابقه استفاده در بسیاری از کشورها برای تسکین، پیشگیری یا درمان انواع بیماری‌ها از جمله سطح قند خون بالا، ادعاهای سلامتی در مورد چای سبز اغلب برای درستی به نظر می‌رسد. اما، تحقیقات منتشر شده در مورد مکمل های مخصوص دیابت همچنان از اثربخشی آن حمایت می کند.

متخصصان مراقبت های بهداشتی در مورد جزء فعال چای سبز بحث می کنند. برخی می گویند که این فقط کافئین است. برخی دیگر معتقدند که این کاتچین ها، پلی فنول ها یا آنتی اکسیدان ها هستند. دانشمندان اغلب در تلاشند تا جزء فعال را در گیاهان بیابند، در صورتی که احتمال می رود فواید سلامتی از همه اجزا یا تعامل آنها با سایر ترکیبات درون بدن انسان حاصل شود.

مصرف مکمل های چای سبز برای پیشگیری از دیابت نوع دوم ممکن است از چندین جهت مفید باشد. در مطالعات حیوانی، عصاره چای سبز نشان داده است که تحمل گلوکز را افزایش می دهد.

سطح بالای مزمن گلوکز خون در نهایت به کلیه ها و سایر اندام های بدن انسان آسیب می رساند. در مطالعات حیوانی، عصاره چای سبز به نظر می رسد سمیت گلوکز را کاهش می دهد و آسیب کلیه را کاهش می دهد.

عوارض متعددی مربوط به دیابت است. یکی از عوارض اختلال عملکرد قلب یا بیماری قلبی است. علت دقیق این عوارض نامشخص است، اما یک نظریه این است که قند خون بالا باعث استرس اکسیداتیو در قلب و آئورت می شود.

نتایج یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۰۶ نشان می دهد که چای سبز استرس اکسیداتیو را متوقف می کند و در نتیجه از قلب در برابر آسیب محافظت می کند. محققان به این نتیجه رسیدند که چای سبز ممکن است گزینه مفیدی برای پیشگیری و معکوس کردن استرس اکسیداتیو مرتبط با دیابت باشد.

مطالعه دیگری که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، نشان داد که چای سبز متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد و تحمل گلوکز را افزایش می دهد. باز هم، این یک مطالعه حیوانی بود، بنابراین اکثر سازمان های مراقبت های بهداشتی به نتایج اعتماد نمی کنند یا آنها را تأیید نمی کنند. اما، وقتی صحبت از مکمل‌های مخصوص دیابت و سایر مکمل‌های سلامتی می‌شود، تحقیقات بالینی تقریباً هرگز انجام نمی‌شود.

تحقیقات هزینه دارد و معمولاً توسط شرکت های دارویی تأمین می شود که نمی توانند یک ماده طبیعی را ثبت اختراع کنند و بنابراین علاقه ای به انجام تحقیق ندارند. اغلب، هنگام ارزیابی اثربخشی یک درمان طبیعی، منتقدان می گویند که هیچ مطالعه بالینی طولانی مدت یا بزرگی برای حمایت از استفاده از مکمل ها برای جلوگیری از دیابت یا سایر شرایط وجود ندارد.

در حالی که این ممکن است درست باشد، اغلب هیچ مطالعه طولانی مدت یا بالینی برای حمایت از ایمنی داروهای تجویزی وجود ندارد. بسیاری از آنها پس از تایید برای استفاده، به دلیل عوارض جانبی خطرناک و حتی مرگ، فراخوانی می شوند. مواد گیاهی، گیاهان و غذاهای گیاهی سابقه ای طولانی از ایمنی و اثربخشی دارند، مگر در مواردی که به یک ماده خاص حساسیت دارند.

یک کارآزمایی بالینی “کوچک” تازه منتشر شده از اثربخشی مکمل های چای سبز برای پیشگیری از دیابت پشتیبانی می کند. این مطالعه شامل ۶۰ مرد و زن بود که سطح قند خون آنها بالاتر از حد طبیعی بود و به عنوان “دیابت مرزی” طبقه بندی شد. پس از دو ماه، سطوح اندازه‌گیری شده هموگلوبین A1c (که برای شناسایی غلظت گلوکز پلاسما در دوره‌های زمانی طولانی استفاده می‌شود) پایین‌تر بود و به عنوان یک مزیت اضافی، سطح فشار خون نیز پایین‌تر بود.

سایر مکمل ها برای پیشگیری از دیابت نوع دوم

سایر مکمل های مخصوص دیابت نوع دوم شامل عصاره زیره سیاه، عصاره ژیمنما سیلوستر، و میریستین، پیپرین، کوئرستین، روتین، عصاره خار مریم، عصاره سنبل الطیب هندی و اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد. این به هیچ وجه یک لیست کامل نیست، زیرا بسیاری از مکمل ها ممکن است مفید باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها، لطفاً به راهنمای اطلاعات دیابت نوع دو مراجعه کنید.

افرادی که مبتلا به دیابت مرزی تشخیص داده شده‌اند، احتمالاً از مکمل‌های مخصوص دیابت نوع II بیشترین سود را خواهند برد، زیرا ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشند، به طور طبیعی سطح قند خون را کاهش دهند و از پیشرفت دیابت کامل و عوارض ناشی از آن جلوگیری کنند.

سریعترین رژیم لاغری