پنکیک کره بادام زمینی به راحتی تهیه می شود و با استفاده از اصول انبارداری بسیار خوشمزه است. آنها یک صبحانه یا میان وعده عالی درست می کنند!
این پست در ابتدا در ۱ مارس ۲۰۱۱ منتشر شده است. محتوا و تصاویر به روز شده است.
کره بادام زمینی در چرخش صبحانه ما ظاهری منظم دارد، چه روی نان تست، وافل یا فقط روی موز آغشته شده باشد، بنابراین واضح است که پنکیک کره بادام زمینی بسیار محبوب خواهد بود!
پنکیک مورد علاقه است زیرا آماده کردن آن آسان است، خوردن آن سرگرم کننده است و یک ماده عالی برای آماده سازی یک وعده غذایی است. بچه ها وقتی غذای گرم کردن در صبح مدرسه باقی می ماند بسیار هیجان زده می شوند.
من دوست دارم چقدر آسان است که آن را با هر نوع آرد، شیر یا تاپینگی که ترجیح می دهید سفارشی کنید. در این دستور از آرد گندم سفید و شیر بادام غیر لبنی استفاده کردم.
دستور العمل های صبحانه عالی هستند زیرا به مواد مغذی ضروری بیشتری نیاز دارند. در واقع، اگر ایده های شام تمام شده است، صبحانه برای شام را امتحان کنید – همه یک BRINNER را دوست دارند!
من عاشق این هستم که پنکیک را می توان در یک کاسه درست کرد! بریزید، هم بزنید، بپزید، ورق بزنید، بخورید.
گزینه های تزئین پنکیک کره بادام زمینی
- شکلات چیپسیافزودنی ها یا تاپینگ های خوشمزه زیرا کیست که کره بادام زمینی شکلاتی را دوست ندارد؟
- موز– همین امر در مورد برش های موز که در PB heaven ساخته شده اند نیز صدق می کند.
- شربت افرا– به پنکیک فکر نکن!
- کره بادام زمینیکمی ذوب کنید و مستقیما روی آن بپاشید تا طعم کره بادام زمینی بیشتری پیدا کند.
- بادام زمینی خرد شدهبرای بافت بعدی این پنکیک های کرکی، بادام زمینی له شده یا خرد شده یک افزودنی عالی است.
- دارچینمن عاشق یک تکه نان تست کره بادام زمینی با موز و دارچین هستم. روی این پنکیک ها هم عالی خواهد بود.
- نارگیلیک ترکیب عالی دیگر با هر غلات صبحانه!
در خانواده من بیشتر از یک روز باقیمانده غذا نداریم، بنابراین من معمولا آنها را فریز نمی کنم، اما شما مطمئناً می توانید!
نکاتی برای انجماد کیک ها
انجماد پنکیک یک هک عالی برای صبحانه است. در دمای اتاق یا در مایکروویو به سرعت ذوب می شود. ابتدا یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و پنکیک ها را یک لایه بچینید. حدود ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس برای نگهداری راحت نچسب به کیسه فریزر زیپ دار منتقل کنید. آن را بیرون بکشید و به مدت ۲۰ ثانیه یا تا زمانی که گرم شود در مایکروویو قرار دهید.
به دنبال راه های دیگری برای استفاده از کره بادام زمینی هستید؟
من به شما می گویم … برو کره بادام زمینی را بیاور و برو سر کار!

پنکیک کره بادام زمینی
میوه:
۱۲
زمان آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت و پز:
۲۰ دقیقه
زمان کل:
۳۰ دقیقه
پنکیک کره بادام زمینی به راحتی تهیه می شود و با استفاده از اصول انبارداری بسیار خوشمزه است. آنها یک صبحانه یا میان وعده عالی درست می کنند!
عناصر
۱ ۱/۲ فنجان آرد گندم سفید (یک قوطی از نیمی از گندم کامل و نیمی از آرد همه منظوره)
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ فنجان به اضافه ۳ قاشق غذاخوری شیر (من از شیر وانیلی غیر لبنی مانند جو دوسر یا شیر بادام استفاده می کنم)
۱/۲ فنجان کره بادام زمینی خامه ای، ذوب شده (۱۵ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو)
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
رویه های اختیاری: برش های موز، انواع توت ها، چیپس شکلات، بادام زمینی خرد شده
دستورالعمل ها
۱. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک – آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ، کره بادام زمینی و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۲. سینی فر که از قبل گرم شده است را با کمی کره یا اسپری پخت نچسب چرب کنید. برای هر پنکیک یک چهارم فنجان از مخلوط بریزید. هنگامی که حبابها شکل گرفت، آن را برگردانید و یک نقطه اوج سریع در قسمت زیرین، رنگ طلایی را نشان داد. با کره بادام زمینی ذوب شده و شربت سرو کنید و روی موز برش خورده، انواع توت ها یا چیپس های شکلات بمالید. بازده: ۱۲ عدد.
یادداشت
با این حال، هر کره بادامزمینی کار میکند، نوع مایع طبیعی آن عالی عمل میکند یا میتوانید طبق دستورالعملها برای مخلوط کردن آسان، از هر کره بادامزمینی خریداریشده در فروشگاه در مایکروویو استفاده کنید.
پنکیک ها را با کره بادام زمینی ذوب شده و شربت افرا پر کنید یا از نان آسان برای یک صبحانه سالم لذت ببرید.
اطلاعات تغذیه:
میوه: ۶
اندازه سرو: ۱
مبلغ به ازای هر سرویس:
کالری: ۳۷۶چربی کل: ۱۹ گرمچربی های اشباع شده: ۴ گرمچربی اشباع نشده: ۰ گرمچربی اشباع نشده: ۱۲ گرمکلسترول: ۳۲ میلی گرمسدیم: ۴۵۳ میلی گرمکربوهیدرات ها: ۴۶ گرماساسی: ۴ گرمقند: ۱۳ گرمپروتئین: ۱۰ گرم
محاسبات دستور غذا اختیاری است و به دلیل تفاوت در پایگاه داده مواد مغذی برنامه و تفاوت بین مارک ها، در معرض خطا است.
