چرا زنان باردار هوس ترشی می کنند؟


یکی از هوس های دوران بارداری که با درصد بالایی در بین زنان باردار دیده می شود، هوس خوردن ترشی و ترشی است. به نظر می رسد یکی از شایع ترین دلایل هوس خوردن ترشی در بین خانم های باردار، طعم شور و بافت ترد آن است که باعث می شود بسیاری از خانم ها عاشق آن ها شوند. در این مقاله سعی کرده ایم در مورد علت هوس خوردن ترشی زنان باردار اطلاعاتی را با شما در میان بگذاریم.

پس با ما همراه باشید، شاید این سوال شما باشد.

برخلاف آنچه مادران و مادربزرگ ها همیشه می گویند، ترشی هیچ ربطی به جنسیت کودک شما ندارد. در واقع، هیچ مدرک علمی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد، بنابراین از سونوگرافی برای خرید لباس نوزاد خود استفاده کنید، نه برآمدگی هایی که در دوران بارداری ایجاد می کنید. تحقیقات نشان می دهد که هوس بارداری دلایل محکم و علمی زیادی دارد:

تغییرات هورمونی می تواند یکی از دلایلی باشد که باعث هوس در دوران بارداری می شود. در واقع افزایش شدید استروژن و پروژسترون در سه ماهه اول بارداری باعث ایجاد حالت تهوع و استفراغ در صبح می شود و پس از آن ممکن است هوس خوردن غذاهای خاصی مانند ترشی کنید. این احتمال وجود دارد که در این دوران به بو و مزه برخی غذاها حساس شده باشید. به همین دلیل بعید است که بیشتر به غذاهایی که بوی خاصی ندارند علاقه مند شوید.

توضیح علمی دیگری برای اینکه چرا در دوران بارداری هوس ترشی می کنید وجود دارد. هوس ترشی می تواند به دلیل کمبود سدیم رخ دهد. برخی از افراد می گویند که نیاز به سدیم با حجم خون در دوران بارداری افزایش می یابد، بنابراین هوس ترشی به این معنی است که در این دوره به سدیم بیشتری نیاز دارید. در واقع، برخی افراد هوس بارداری را به عنوان پاسخ بدن به کمبود مواد مغذی تفسیر می کنند. البته باید بدانیم که ترشی و ترشی نمی تواند نیاز بدن به مواد مغذی را تامین کند و فقط یک ولع کم ارزش یا بی ارزش است. در نتیجه بهتر است خرید مکمل های شیردهی و بارداری را در اولویت قرار دهید زیرا ترشی، شکلات، چیپس و سایر غذاها مواد مغذی لازم برای رشد جنین و شیردهی را تامین نمی کنند.

مکمل های بارداری یکی از مهم ترین انواع مکمل های دارویی بارداری هستند. در دوران بارداری تنها راه تغذیه جنین، بدن مادر است. به عبارت دیگر تمام مواد مغذی مورد نیاز جنین از طریق خون مادر به او داده می شد و در نتیجه مادر باید از مواد مغذی بسیار بیشتری استفاده کند. در چنین شرایطی مادر باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشد و از رژیم غذایی بسیار سالم استفاده کند.

بسیاری از مادران در کنار رژیم غذایی سالم می توانند در دوران بارداری مکمل هایی مانند آهن، اسید فولیک و کلسیم را طبق تجویز پزشک مصرف کنند و به سلامت خود و رشد جنین کمک کنند.

فرهنگ غذایی در هر کشور و منطقه جغرافیایی می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال در ایران زنان باردار هوس ترشی و شیرینی می کنند اما در ژاپن برنج در بین زنان باردار بیشتر مورد علاقه است. در واقع همیشه از مادر و مادربزرگتان شنیده اید که در دوران بارداری هوس خوردن ترشی یا شیرینی داشته اند، این شنیدن ها در عملکرد شما در این دوران موثر خواهد بود.

فواید و مضرات مصرف ترشی در دوران بارداری.

درست است که خوردن ترشی در دوران بارداری هوس شما را برطرف می کند و مقداری از سدیم مورد نیاز بدن را تامین می کند، اما ترشی و ترشی جزو غذاهای سالم نیستند. در واقع مقدار زیادی از هر ماده ای در این دوران می تواند برای شما مضر باشد. این احتمال وجود دارد که سدیم اضافی باعث احتباس آب و افزایش خطر ابتلا به فشار خون در دوران بارداری شود. همیشه به خاطر داشته باشید که رهایی از هوس ترشی خوب است، اما اگر نتوانید میزان مصرف ترشی خود را متعادل کنید، حجم سدیم در بدن شما افزایش می یابد و این برای سلامتی شما و جنین متولد نشده خوب نیست.

فواید و مضرات مصرف ترشی در دوران بارداری.

آیا ترشی حاوی ویتامین است؟

باید بگوییم که بله، غوره حاوی ویتامین است. در واقع، بیشتر ترشی ها حاوی ویتامین K و ویتامین C هستند. ویتامین K به لخته شدن خون کمک می کند و استخوان ها را قوی نگه می دارد. ویتامین C به رشد بافت ها و سیستم ایمنی نوزادان کمک می کند. با این حال، میزان بالای سدیم موجود در ترشی ها ثابت می کند که نباید زیاده روی کرد.

به طور کلی خوردن ترشی در دوران بارداری بی خطر است اما باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید. در مورد مصرف ترشی های خانگی توجه داشته باشید که باکتری های مضر در فضای بسته بندی ترشی جات رشد می کنند و این امر می تواند باعث عوارض جدی بارداری شود. ترشی های فروشگاهی به دلیل داشتن مواد نگهدارنده در این دوران حساس انتخاب بهتری هستند.

برای مصرف ترشی در دوران بارداری به این نکات توجه کنید:

حتما به برچسب بسته توجه کنید تا بتوانید میزان سدیم، شکر و غیره را بررسی کنید. در این بسته وجود دارد پس از بررسی برچسب روی ترشی، می توانید میزان مصرف متعادل خود را تعیین کنید.

در مواقعی که وسوسه می‌شوید بیشتر از حد استاندارد ترشی استفاده کنید، بسته‌بندی را دور از دسترس قرار دهید تا از تعداد محدود مصرف خود راضی باشید.

دستورالعمل ذخیره سازی روی بسته بندی را بخوانید. پس از باز کردن درب ترشی، ممکن است لازم باشد آن را در یخچال نگهداری کنید.

حتماً از چنگال برای خارج کردن خیارشور، زیتون و سایر موارد از شیشه استفاده کنید تا احتمال ورود باکتری ها به شیشه را به حداقل برسانید.

نتیجه

هوس های دوران بارداری بخشی طبیعی از این دوره است. اگرچه میل شما به خوردن ترشی جنسیت جنین را تعیین نمی کند، اما این غذاها می توانند شما را به عنوان یک میان وعده خوشمزه و ترد خوشحال کنند. این نکته را همیشه در نظر داشته باشید که ترشی را در حد اعتدال مصرف کنید تا میزان سدیم بدنتان افزایش پیدا نکند. در دوران بارداری توجه به سلامت و نوع تغذیه یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.