چه غذاهایی برای کنترل دیابت مفید هستند؟

– گریپ فروت

گریپ فروت غذای موثری برای بیماران مبتلا به دیابت است و اگر این میوه آزادانه مصرف شود، دیابت بسیار کمتر می شود. افرادی که از گلوکز خون بالا رنج می برند باید سه بار در روز گریپ فروت مصرف کنند.

کسی که گلوکز خون بالا ندارد و به آن گرایش دارد و می خواهد جلوی آن را بگیرد نیز باید روزی سه بار این میوه را بخورد. همزمان مصرف شیرینی ها، نشاسته ها و چربی ها باید کاهش یابد. رژیم غذایی باید سرشار از میوه ها، سبزیجات و آب میوه باشد. دو هفته از این رژیم غذایی غنی از گریپ فروت سطح قند را در افرادی که انسولین مصرف نمی کنند کاهش می دهد. برای بیمارانی که به طور منظم انسولین مصرف می کنند، مدت زمان بیشتری طول می کشد.

– سویا

سویا در درمان دیابت نیز مفید است. حاوی مقدار بسیار کمی نشاسته است، اما سرشار از چربی و پروتئین است. سودمندی آن در دیابت نه تنها به دلیل غنی بودن از پروتئین و خوش طعم بودن آن است، بلکه به دلیل توانایی آن در کاهش درصد و مقدار کل قند ادرار در بیماران دیابتی با محدودیت های غذایی معمول است.

– گوجه فرنگی

گوجه فرنگی با محتوای کم کربوهیدرات خود یک غذای ارزشمند برای بیماران دیابتی و کسانی است که می خواهند وزن بدن خود را کاهش دهند. همچنین در کنترل درصد قند ادرار بیماران دیابتی موثر است.

– میوه جامبول

میوه جامبول نیز دارای خواص ضد دیابتی است. میوه، دانه ها و آب میوه ها همگی در درمان دیابت مفید هستند. اعتقاد بر این است که جامبولین موجود در دانه ها در صورت افزایش تولید گلوکز، تبدیل پاتولوژیک نشاسته به قند را بررسی می کند. دانه ها خشک شده و سپس پودر می شوند. این پودر مخلوط با آب سه بار در روز مصرف قند ادرار را کاهش می دهد و تشنگی را برطرف می کند.

در آیورودا، پوست داخلی درخت جامبول برای درمان دیابت مفید تلقی می شود. پوست آن را خشک می کنند و سپس می سوزانند تا خاکستر سفید رنگی تولید شود. این خاکستر را در هاون می ریزند، صاف می کنند و بطری می کنند. به بیماران دیابتی باید حدود دو گرم از این خاکستر را صبح ناشتا و هر کدام دو گرم را در بعدازظهر و عصر و یک ساعت بعد از غذا داده شود.

– لوبیا کلیوی یا فرانسوی

برای کنترل دیابت، لوبیا فرانسوی باید آزادانه مصرف شود. جوشانده تهیه شده از لوبیا یک داروی طبیعی ارزشمند برای دیابت است. این جوشانده با جوشاندن ۶۰ گرم غلاف لوبیا تازه پس از خارج کردن دانه آن در ۴ لیتر آب روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۴ ساعت تهیه می شود. سپس آن را از طریق پارچه خراطینی صاف می کنیم و اجازه می دهیم ۶-۸ ساعت بماند.

یک لیوان از این جوشانده هر ۲ ساعت در روز برای بیماران دیابتی توصیه می شود. این درمان باید به مدت ۸-۴ هفته همراه با محدودیت های غذایی تجویز شده ادامه یابد. جوشانده را باید هر روز تازه درست کرد، زیرا بعد از ۲۴ ساعت خاصیت دارویی خود را از دست می دهد.

سریعترین رژیم لاغری