چگونه سالم، ثروتمند و عاقل باشیم، قسمت چهارم – چگونه سطح قند خون خود را متعادل کنیم

بخش بزرگی از تلاش های ما برای سالم ماندن و لاغر ماندن به توانایی ما در کنترل سطح قند خون مربوط می شود. به راحتی می توان حدس زد که رژیم غذایی متعادلی دارید. ممکن است کمدهای خود را با میوه و سبزیجات پر کنید و به خود بگویید که تمام تلاش خود را برای تغذیه سالم انجام می دهید.

دلایل زیادی وجود دارد که متاسفانه غذاهایی که مصرف می کنید ممکن است شما را سالم تر نکنند. به جرأت می توانم به شما بگویم که ممکن است کم کم مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کنند.

اگر از آن دسته افرادی هستید که همه حقایق را می‌خواهند، ادامه مطلب را بخوانید. شما در شرف روشن شدن هستید.

توجه بزرگ به آنچه می خورید باید در مورد غذاهایی باشد که می خورید و اینکه چگونه بر سطح قند خون شما تأثیر می گذارد. اگر می خواهید سالم تر باشید، از قبل می دانید که قند مصرف نکنید. منطقی است که خوردن آنها سطح قند خون شما را بالا می برد. اما آیا می دانستید که بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز وجود دارند که می توانند تأثیر مشابهی داشته باشند. افزایش مداوم سطح قند خون توانایی بدن شما را برای تولید انسولین مورد نیاز برای بازگرداندن آن به حالت عادی خسته می کند. هنگامی که این اثر تبدیل به دیابت مزمن می شود، دیابت نوع ۲ یا دیابت مربوط به سن را می توان با انتخاب غذاهای کم gi پایین یا ترکیبی از غذاهایی که دارای شاخص گلیسمی کلی پایین هستند، معکوس کرد.

GI مقایسه ای است بین هر ماده غذایی و نتیجه ای که ۵۰ گرم گلوکز روی سطح قند خون یک فرد معمولی دارد که ۱۰۰ استاندارد شده است. بنابراین اگر به شما بگویم نان های شما حتی بدون گلوتن، برنج، میوه اسپرد، جعفری و خرما همگی دارای شاخص های بالای ۹۰ هستند، باید خیلی سریع متوجه شوید که غذاهای زیادی وجود دارد که بهتر است از آنها اجتناب کنید.

لطفاً گول آن تبلیغات تلویزیونی را نخورید که به شما می گوید آن نوشیدنی های گلوکز چقدر انرژی به شما می دهند. اگر قبل از دویدن ۱۰۰ متر آنها را بنوشید، ممکن است خوب باشید، اما برای بقیه، آنها انرژی طولانی مدت به شما نمی دهند. در واقع آنها در واقع انرژی را از ماهیچه شما خارج می کنند. آنها باعث می شوند که احساس تخلیه و نیاز به “تعمیر” دیگری داشته باشید و بنابراین تخلیه انسولین شما ادامه می یابد. در این مرحله، خوردن تنقلات با گلیسمی پایین تنها راه حل برای متعادل کردن سطح قند خون است، در غیر این صورت سلامت شما به سرعت آسیب می بیند.

هر غذای نشاسته ای مانند شیرینی، نان، بیسکویت، غلات صبحانه، برنج، ماکارونی، جعفری و غیره همگی باعث افزایش سطح گلوکز در جریان خون می شوند. این باعث التهاب و آسیب رادیکال‌های آزاد می‌شود که توسط گلیکوزیله ایجاد می‌شود، که فرآیندی است که با سطوح بالای گلوکز و ترکیب شدن با پروتئین‌های در گردش در جریان خون آغاز می‌شود. در نتیجه آسیب رادیکال های آزاد تا ۴۰ برابر بیشتر است.

  • مطالعات پزشکی نشان داده است که مصرف رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات های نشاسته ای می تواند باعث بروز هر یک از موارد زیر شود.
  • پروتئین های گلوتن باعث آسیب به سلول ها می شود.
  • پروبیوتیک ها (باکتری های خوب) در روده کشته می شوند که سیستم ایمنی را به خطر می اندازد.
  • باکتری های بد در روده ها با تغذیه از کربوهیدرات ها رشد می کنند.
  • بدن اسیدی تر می شود که باعث پوکی استخوان می شود و به ایجاد محیط مناسب برای بروز بیماری ها کمک می کند.
  • مایکوتوکسین ها (قارچ ها) موجود در این غذاها باعث التهاب مزمن می شوند.
  • این غذاها حاوی Acrimilydes در مقادیری هزاران برابر دوز مطمئن هستند که یک سرطان زا شناخته شده است.
  • سیستم هورمونی از طریق تیروئید نامتعادل است و تولید انسولین، آدرنالین و هورمون های کورتیزول را مختل می کند.
  • بدن به دلیل تبدیل گلوکز به چربی برای محافظت در برابر اثرات مخرب آن، وزن اضافه می کند.
  • دیابت نوع ۲ می تواند به دلیل بار بیش از حد گلوکز ایجاد شود.
  • جذب و تولید مواد مغذی به ویژه ویتامین های گروه B مسدود می شود.

از نظر سلامتی، خوردن این غذاها هیچ فایده ای ندارد. ما به راحتی می توانیم به آنها معتاد شویم و نظارت بر میزان غذا خوردنمان ضروری است. این غذاهای مضر را تا زمانی که سلامت خود را بازیابید حذف کنید و تنها پس از آن به خود اجازه دهید که این غذاها را به ندرت بخورید و سپس فقط با مقدار زیادی غذاهای دارای GI پایین مخلوط کنید، و قطعاً با غذاهای پروتئینی مانند گوشت یا ماهی مخلوط نکنید.

درک بار گلیسمی یا GL نیز مهم است. به غیر از مشکلات کربوهیدرات های نشاسته ای، بسیاری از مواد غذایی دیگر دارای شاخص گلیسمی بیش از سطح ایمن شناخته شده ۴۵ هستند. این در صورتی قابل قبول است که غذا با غذای دیگری با GI پایین تر متعادل شود. شاخص ۲۵ بار گلیسمی ۴۵ را نشان می دهد و بنابراین ایمن خواهد بود. توصیه من به شما این است که تمام غذاهای سالم مورد علاقه خود را فهرست کنید و نمودار بار گلیسمی ایجاد کنید.

به خودتان لطفی کنید، همین حالا تصمیم بگیرید که فهرستی از غذاهای گلیسمیک تهیه کنید و ببینید چقدر به سلامتی خود فشار می آورید و کاری در مورد آن انجام دهید. از همین حالا یک رژیم غذایی کم جیبی را شروع کنید. نه “فردا” یا به زودی، اکنون! شما می توانید راه بازگشت به سلامت کامل را همین الان آغاز کنید. چی برای از دست دادن داری؟ آن را به مدت ۳ هفته امتحان کنید و برای من نظر بگذارید. من مطمئن هستم که شما احساس بهتری نسبت به سالهای گذشته خواهید داشت. در طول روز انرژی زیادی خواهید داشت، احساس شادی بیشتری خواهید کرد، با انگیزه تر، مثبت تر، فعال تر خواهید بود و تعجب خواهید کرد که چرا سال ها پیش این کار را انجام نداده اید.

هدف من ارائه اطلاعات صحیح تر و قابل اعتمادتر درباره سلامتی برای همه است و از شما تشکر می کنم که برای خواندن چهارمین مجموعه من وقت گذاشتید. برای شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.

سریعترین رژیم لاغری