بشقاب پنیر و میوه


یادم می‌آید زمانی که برای صرف غذا در کنگو زندگی می‌کردیم، پدرم برای ما املتی درست می‌کرد که با انواع مختلف پنیر، میوه‌ها، مانند انجیر، خرما، انگور، انبه، پاپایا سرو می‌شد. کراکر، هویج، آجیل، سالامی….. ساده و خوشمزه. نیازی به درست کردن یک غذای زیاد نیست.

آیا می دانید در فرانسه بیش از 1000 نوع پنیر مختلف وجود دارد و 96 درصد فرانسوی ها پنیر می خورند؟ یونانی ها در واقع بیشترین پنیر را می خورند، پنیر فتا یا پنیر هالومی از قبرس را به یاد بیاورید.

سعی کنید به املت، اسفناج، پیاز و پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر فتا اضافه کنید. خیلی خوب!

[[
عکس توسط Lasseter Winery در Unsplash

من عاشق بشقاب پنیر هستم، آن را با میوه های تازه یا خشک و انواع مختلف مغزها مانند گردو، پسته و بادام سرو کنید. تعدادی از پنیرهای مورد علاقه من عبارتند از: Camembert، Feta، Gruyere، Queso Majorero و پنیر هالومی از قبرس. سرو پنیر گرویه با شکلات خوش طعم است.

بشقاب میوه با پنیر فتا و هندوانه، خوشمزه است!

عکس پل بیناس در Unsplash

آداب و اصطلاحات غذاخوری فرانسوی توسط سباستین لپینوی از Two-MICHELIN Star Les Amis توضیح داده شده است.

آداب و رسوم بریتانیایی – 10 آداب روی میز سلطنتی – حتما ببینید!

پست بشقاب پنیر و میوه اولین بار در Herbe.co پدیدار شد.